Vacante Dubrovnik Oferte Dubrovnik

Vacante Dubrovnik

Oferte Dubrovnik. Sejur Dubrovnik. Hoteluri Dubrovnik. Zbor Dubrovnik.

Sunteti aici pentru ca doriti oferte Dubrovnik, o vacanta Dubrovnik cu hotel Dubrovnik si zbor Dubrovnik inclus sau un sejur Dubrovnik? Atunci, pesemne ca stiti ca, daca veti alege vacante Dubrovnik, veti pasi, de fapt, intr-un oras medieval perfect conservat, lucuru vizibil mai ales in zona centrului istoric al orasului.

Dupa ce v-ati cazat in hoteluri Dubrovnik, in apropierea obiectivelor turistice sau in hoteluri Dubrovnik situate pe langa plajele din Dubrovnik, incepeti cu o  plimbare de-a lungul portilor orasului, caci de aici veti avea si cea mai buna perspectiva vizuala asupra "Perlelor Adriaticii" si, in general, asupra insulelor verzi luxuriante din jur.

Ca si in alte orase ale Croatiei, daca veti achizitiona oferte Dubrovnik si veti dori a petrece un sejur Dubrovnik interesant, activ, vizitarea obiectivelor turistice, a pietelor si monumentelor din orasul vechi medieval sunt cel mai important lucru de facut in Dubrovnik.

Caci, nu-i asa, obiectivele turistice va vor transforma calatoriile pe taram croat in vacante Dubrovnik active si interesante. Bineinteles, si plajele sale, preferatele  turistilor care achizitioneaza, de obicei, oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik exclusiv din acest motiv.

Asadar, daca ati achizitionat oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik si vreti sa aveti vacante Dubrovnik active, unul dintre obiectivele pentru care sa merite sa parasiti camerele de hoteluri Dubrovnik sunt portile orasului, adica zidurile orasului medieval, construite la malul marii, pentru a proteja orasul de pirati si atacatori, in general. 

Daca ati achizitionat oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik, veti vedea ca zidurile au 3 porti de intrare in Orasul vechi:  Poarta Pile, Poarta Buza si Poarta Ploče.

Alt obiectiv turistic, care va va scoate din camerele de hoteluri Dubrovnik.este Cetatea Bokar (Turnul Bokar), care este situata pe o stanca abrupta, in partea de vest a zidurilor orasului Dubrovnik, Tvrđava Bokar a fost construita pentru a apara Poarta Pile. Treceti pe lista de vacante Dubrovnik si Cetatea (turnul) Lovrijenac sau Fortareata Sfantul Laurentiu, de asemenea, construita pe o stanca, de data aceasta chiar in afara marginii de vest a zidurilor orasului Dubrovnik precum si Cetatea Minčeta (Turnul Minceta), cel mai vizitat dintre turnurile de protectie din Dubrovnik, fiind si cel mai inalt turn dintre toate. Si, daca tot ati iesit din hoteluri Dubrovnik in aceasta zona, luati in calcul si Cetatea Revelin (Turnul Revelin), situata chiar in afara zidurilor orasului ca parte a intrarii Portii Ploče in orasul vechi, protectie a partii de est a orasului.

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi vacanta potrivita si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-o vacanta!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare vacanta Dubrovnik

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Tineti cont ca va trebui sa cumparati bilete de intrare la aceste obiective!

Daca veti achizitiona achizitionat oferte Dubrovnik si un sejur sejur Dubrovnik, treceti pe lista de vacante Dubrovnik si Turnul Sveti Ivan, o cetate construita la poarta maritima a orasului, care proteja orasul de partea estica. In prezent, aici sunt gazduite un acvariu si un muzeu maritim, asa incat, o vizita cu copiii, in cazul in care ati hotarat petrecerea unei vacante Dubrovnik in familie, va fi una foarte interesanta si placuta pentru ei.

Si daca veti iesi din hoteluri Dubrovnik, intr-o plimbare dezinteresata, veti intalni atractii la tot pasul. Turnul cu Ceas, spre exemplu, este un ceas elegant de 31 m inaltime, construit in secolul al XV-lea, un reper simbolic al orasului vechi.

Daca veti da curs unei oferte Dubrovnik si unui sejur Dubrovnik, poate veti vrea sa treceti pe lista de vacante Dubrovnik, Palatul Sponza, construit la inceputul anilor 1500 si una dintre putinele cladiri care au supravietuit cutremurului din 1667.

Iesiti din hoteluri Dubrovnik si pentru Knežev Dvor (Palatul Rectorului), pe care il veti gasi la sud de Piata Luža, construit in secolul al XIII-lea. Piata Luža este, de asemenea, un loc de plimbare, chiar daca este o piata mica de la capatul Stradunului marginita de Palatul Sponza, clopotnita (Turnul cu ceas, adica) si Biserica Saint Blaise. Daca va plac scurtele plimbari prin oras, ele vor face ca atmosfera unei vacante Dubrovnik sa fie si mai interesanta. Puteti sa luati in calcul si o plimbare in Piata Stradun, care este piata principala si promenada din inima orasului vechi. Piata Gundulic  se numeste piata romantica aflata in apropierea Palatului Rectorului, unde, de asemenea, puteti iesi din hoteluri Dubrovnik la o plimbare.

Daca ati achizitionat oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik, un alt reper turistic este Catedrala din Dubrovnik, pe care o gasiti in centrul orasului vechi.

Dar, bineinteles, daca nu sunteti interesati ca in cadrul unei vacante Dubrovnik sa cercetati patrimoniul sau istoric, Dubrovnik este o destinatie de vara, caci exista mai multe plaje frumoase in zona, de care va puteti bucura. Dubrovnik, ca oriunde in Adriatica Croata are plaje cam peste tot, de-a lungul coastei.

Daca veti achizitiona oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik, cea mai populara si centrala locatie este plaja Banje. Cautati hoteluri Dubrovnik in zona, cu ajutorul motorului de cautare al paginii Eurotrip!

Adaugati pe lista de vacante Dubrovnik Plaja Danče, care este una dintre cele mai vechi plaje din Dubrovnik si este foarte populara printre localnici si se afla la aproximativ 5 minute de orasul vechi.

Cautati hoteluri Dubrovnik pe langa Plaja Buža, care este si este unul dintre cele mai atractive locuri de inot si plaja din Dubrovnik. Plaja se afla langa marginea sudica a imenselor ziduri ale orasului, oferind vederi minunate ale insulei Lokrum si asupra Adriaticii.

Daca veti achizitiona oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik, puteti lua in calcul siPlaja Banje, situata in fata intrarii de est (Poarta Ploče) Pe plaja sunt doua hoteluri Dubrovnik unde va puteti caza.

Mai treceti pe lista de vacante Dubrovnik Plaja Sveti Jakov, o plaja superba, la 1,6 km distanta de orasul vechi, Plaja Uvala Lapad situata in golful Lapad (luati autobuzul!) si in zona se afla si Plaja Kopakabana (Copacabana), populara printre localnici. 

Daca alegeti oferte Dubrovnik si un sejur Dubrovnik, nu ratati nici plajele Porporela, Plaja Bellevue din Golful Miramare (uvala Miramare), la doar 20 de minute de mers pe jos de orasul vechi, Plaja Šulić sau Kolorina, situata in golful Kolorina, situata in afara zidurilor orasului vechi si Plaja Veliki žal (sau Bijeli žal), situata la aproximativ 30 km distanta de orasul vechi. 

Alegeti Eurotrip pentru urmatoarea dumneavoastra vacanta!

Istria           Split           Rijeka          Hvar          Krk         Zadar          Omis         Makarska