Vacante Jakarta Oferte Jakarta

Vacante Jakarta

Oferte Jakarta. Sejur Jakarta. Hoteluri Jakarta. Last minute Jakarta. Vacanta exotica Jakarta.

Alege o oferta Jakarta, o vacanta Jakarta, un sejur Jakarta cu zbor si hotel Jakarta inclus sau o oferta last minute Jakarta pentru o vacanta exotica Jakarta de vis!

Jakarta este capitala Indoneziei si un loc divers in ce priveste traditiile. Capitala Indoneziei poate parea stralucitoare si moderna, dar inca pastreaza relicve ale atmosferei sale istorice fermecatoare din Kota, orasul vechi din Jakarta. Intr-o vacanta exotica Jakarta veti avea ocazia sa vizitati Muzeul National din Jakarta, situat in  Pietei Merdeka, o atractie arheologica si etnologica cu o colectie bogata de aproximativ 70.000 de artefacte. Puteti adauga pe lista de vacante Jakarta, alegand oferte Jakarta si un sejur Jakarta si Muzeul Layang-Layang, unde puteti admira celebrele zmee indoneziane, o traditie in aceasta parte a lumii de mai bine de 2.000 de ani. 

Piata Merdeka este un parc de 75 de hectare inconjurat de verdeata luxurianta, situata chiar in centrul Jakarta si este una dintre cele mai mari piete publice din lume. Caracteristica definitorie a Pietei Merdeka este Monumentul National. Puteti verifica ofertele de cazare in hoteluri Jakarta last minute Jakarta pe site-ul nostru.

Adaugati pe lista de vacante Jakarta, daca ati achizitionat oferte Jakarta si un sejur Jakarta Muzeul MACAN, un muzeu de arta contemporana.

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi vacanta potrivita si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-o vacanta!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare vacanta Jakarta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Alegeti o vacanta exotica Jakarta, verificand acum ofertele last minute Jakarta pentru hoteluri Jakarta si aflati istoria orasului, vizitand Muzeul de istorie din Jakarta din orasul vechi din Jakarta.

O alta atractie care merita explorata in Kota, daca achizitionati oferte Jakarta si un sejur Jakarta este Muzeul Wayang. Adaugati-l pe lista de vacante Jakarta si il veti gasi pe marginea vestica a Taman Fatahillah. Aici, va puteti imbogati experienta de vacanta exotica Jakarta si cu un spectacol ocazional de papusi, gratuit.

In Kota (orasul vechi), mai puteti adauga pe lista de vacante Jakarta Muzeul Seni Rupa Dan Keramik (Muzeul de Arte Frumoase si Ceramica), situat vizavi de piata Muzeului Wayang. Verificati oferta de cazare in hoteluri Jakarta last minute Jakarta a Eurotrip si nu veti petrece niciun moment in camera de hoteluri Jakarta.

Daca ati ales oferte Jakarta si un sejur Jakarta, pe langa orasul vechi puteti explora si Kemang, cel mai la moda cartier din Jakarta.

Mesjid Istiqlal este o moschee faimoasa din Jakarta pe care, de asemenea, o puteti trece pe lista de vacante Jakarta, daca ati achizitionat oferte Jakarta si un sejur Jakarta.

Daca ati ales cazare in hoteluri Jakarta si o vacanta exotica Jakarta last minute Jakarta, pe care o petreceti impreuna cu copiii, nu ratati Taman Mini Indonesia Indah (Beautiful Indonesia Miniature Park), un parc tematic cultural indonezian situat în estul Jakarta.

Ancol Luar Biasa este un complex de agrement atat pentru copii cat si pentru adulti, asa ca descoperiti-l, daca ati ales o vacanta exotica Jakarta si cazare in hoteluri Jakarta last minute Jakarta. In apropiere se afla Pasar Seni si, daca ati ales oferte Jakarta si un sejur Jakarta aici sunt multe cafenele si magazine de artizanat.

Adaugati pe lista de vacante Jakarta last minute Jakarta si Waterbom Jakarta, un parc acvatic pentru copii si adulti.

Verificati oferta de vacanta exotica Jakarta si ofertele last minute Jakarta pentru hoteluri Jakarta si vizitati neaparat cartierul Jalan Surabaya, pentru suveniruri.