Vacante Ubud Oferte Ubud

Vacante Ubud

Oferte Ubud. Sejur Ubud. Hoteluri Ubud. Last minute Ubud. Vacanta exotica Ubud.

Alege o oferta Ubud, o vacanta Ubud, un sejur Ubud cu zbor si hotel Ubud inclus sau o oferta last minute Ubud pentru o vacanta exotica Ubud de vis!

Ubud este unul dintre orasele Baliului cunoscut drept capitala culturala, deci cu o atmosfera diferita de zonele aglomerate balineze, precum Kuta sau Seminyak. Daca veti achizitiona oferte Ubud si un sejur Ubud pentru a petrece o vacanta exotica Ubud, veti gasi galerii de arta colorate, muzee captivante si multe temple.

Daca nu ati fost niciodata in Bali, alegeti vacante Ubud! Verificati acum oferte Ubud, pentru un sejur Ubud, disponibile pe site-ul Eurotrip! De asemenea, puteti verifica si oferte Ubud last minute Ubud pentru hoteluri Ubud disponibile. Alegeti o vacanta exotica Ubud de la noi!

Vizitati, in vacanta exotica Ubud, Palat Regal in centrul orasului si luati cina la Locavorne, despre care se spune ca este cel mai faimos restaurant din Ubud.

Alegeti vacante Ubud si cercetati ofertele pentru hoteluri Ubud last minute Ubud de pe site-ul Eurotrip si bucurati-va de privelistea superbe de la Campuhan Ridge Walk si vizitati Templul Gunung Lebah.

Treceti pe lista de vacante Ubud, daca veti alege oferte Ubud si un sejur Ubu cultural, Muzeul Puri Lukisan. Vizitati, de asemenea, Pura Taman Saraswati, un templu pitoresc este dedicat zeitei hinduse a intelepciunii si artei numita Dewi Saraswati. Veti mai iesi din camerele de hoteluri Ubud intr-o vacanta exotica Ubud last minute Ubud pentru a vizita Centrul de Arte Textile indoneziane Threads of Life (Fire de viata). Toate piesele de aici sunt realizate folosind coloranti naturali si cu o serie de tehnici de tesut traditionale, din Indonezia.

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi vacanta potrivita si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-o vacanta!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare vacanta Ubud

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid

Mai puteti adauga pe lista dvs de vacante Ubud, daca ati achizitionat oferte Ubud si un sejur Ubud, Puri Saren Agung cunoscut sub numele de Palatul Regal Ubud. Fiind aproape de Piata de Arta din Ubud, puteti iesi din camerele de hoteluri Ubud pentru ambele locuri, in aceeazi si de vizite.

Daca ati ales o  vacanta exotica Ubud last minute Ubud, mai puteti adauga pe lista de vizite si Muzeul Rudana. 

Treceti pe lista de vacante Ubud, in caz ca ati dat curs unei oferte Ubud si unui sejur Ubud si Piata de noapte Gianyar, unde veti gasi o gama de gustari tipice balineze, cum ar fi satay, banane prajite si prajituri delicioase.

Una dintre atractiile de top de pe insula Bali este Goa Gajah (Pestera elefantilor). Ea se afla in afara Ubud, in satul Bedulu si este vorba de un complex mare de temple intr-o pestera.

Una dintre atractii intr-o vacanta exotica Ubud este un spectacol de dans Legong. Verificati acum oferte hoteluri Ubud last minute Ubud si puteti urmari acest dans intr-o serie de locatii din Ubud si din jur, cum ar fi Puri Saren, Peliatan Village si Pura Dalem Puri.

Adaugati pe lista de vacante Ubud si Gradina Botanica Ubud. Muzeul de Arta Agung Rai e, de asemenea, de trecut pe lista unui sejur Ubud cultural, precum si Muzeul Renasterii Blanco. Puteti explora si Padurea Maimutelor, o serie de trei temple care dateaza din secolul al XIV-lea. Verificati acum ofertele last minute Ubud pentru hoteluri Ubud si daca ajugeti aici, puteti hrani chiar dumneavoastra maimutele, cu banane.