215 euro pers/sejur Rezerva acum
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Paste 2018 PARALIA KATERINI
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Paste 2018 PARALIA KATERINI tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


PASTE        5 zile   (6.04 - 10.04)

PARaLIA KATERINI-Perla Marii Egee, statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aurKalambakA-Salonic-Manastirea Dionysos    BULGARIA (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)
ZIUA 1 Vineri (ora 06)-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata(Grecia).Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2  (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 16 plecare. Seara participare la Slujba de Inviere la biserica din statiune.Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 3  (mic dejun). Excursie de ˝ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini.                                                                                   Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 4  (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru manastirii suspendate Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita  la Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea durerilor.Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 5 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia-vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul.Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23,in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
Pret: 130 + 85 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile (fara biletele deintrare): Muntele Olimp (Litohoro, M-tirea Dionysos), tur oras Salonic, manastirile             suspendate de la Kalambaka (Meteora), Sofia, M-tirea Rila si Veliko Trnovo. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                     Supliment single 90 €. La inscriere se achita minim 100 €.                                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti.                                        Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar 2* cu aer conditionat,taxe stradale si parcari; -  4 cazari cu mic dejun la Hotel OREA  ELENI 3*.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!