Expeditii memorabile, peisaje remarcabile


8150 euro pers/croaziera Rezerva acum
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 ANTARCTICA PATAGONIA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (22.12.18-14.01.19)


  ANTARCTICA si : Capul horn, Fiordurile, Tara de foc, PATAGONIA Buenos Aires, Montevideo        24 zile

ZIUA 1-vineri.  Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.

ZIUA 2 (mic dejun).Sosire in jurul orei 9 la Buenos Aires-tur(5 ore) cu ghid local.Timp liber.                     Cazare in Buenos Aires (Argentina).

ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).                                                                                                                                            Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 4 (mic dejun).  Optional, excursie cu vaporul la Montevideo.                                                                                          Cazare in  Buenos Aires.

ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport-decolare spre Ushuaia.                                                           Cazare in Ushuaia (Tara de Foc-Argentina).

ZIUA 6 (mic dejun). Optional, croaziera cu catamaranul (cu ghid local la bord) pe Canalul Beagle - se viziteaza : Insula Leilor de Mare (Isla de Los Lobos), "Farul de la capatul lumii" si Insula Pasarilor (Isla de Pajaros). Optional, plimbare (cu ghid local) cu trenuletul cu aburi (Trenul de la capatul Lumii) prin Rezervatia Naturala Tara de Foc (Tierra del Fuego) - vizita fauna, flora si popas la colibele indiene.Cazare in Ushuaia.

ZIUA 7 (mic dejun). Imbarcare pe vas pentru croaziera in Antartica.                                                                                              Cina si cazare pe vas.

ZILELE 8-9 (mic dejun si pranz). Se traverseaza pasajul Drake.                                                                                                      Cina si cazare pe vas.

ZILELE 10-14 (mic dejun si pranz). Se pot vizita (unde se vad: pinguini, cormorani,pasari marine, balene, elefanti de mare, etc.) Peninsula Antartica si insulele : Shetland de Sud, King George, Livingstone, Paulet. Se poate trece prin canalele: Gerlache, Neumayer si Lemaire.  NOTA BENE - Itinerariul descris mai sus este doar un ghid de navigatie. Ruta exacta si programul pot varia astfel incat sa poata fi luate cele mai bune decizii in functie de conditiile climatice, de starea ghetii si de ocaziile ivite pentru a vedea vietatile marine. Schimbarile de program vor fi facute de Comandant si de catre conducatorul expeditiei pentru a obtine cele mai bune rezultate vis-a-vis de conditiile existente (sunt planuite cel putin 2 excursii pe jos zilnic).                                                                                                                                            Cina si cazare pe vas. 31.12.2018  Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.

ZILELE 15-16 (mic dejun si pranz).  Se traverseaza pasajul Drake.                                                                                               Cina si cazare pe vas.

ZIUA 17 (mic dejun si pranz).  In Ushuaia sfarsitul croazierei din Antartica . Imbarcare,  in Ushuaia, pe vasul Stella Australis pentru croaziera la Capul Horn. Se navigheaza prin Canalul Beagle.                                                                                                                          Cina si cazare pe vas.

ZIUA 18 (mic dejun si pranz). Se ajunge la Capul Horn (stanca de 425 m inaltime) si se viziteaza Parcul National Capul Horn (Tara de Foc-Chile).                                                                                                                                                                                                         Cina si cazare pe vas.

ZIUA 19 (mic dejun si pranz).Se navigheaza prin Tara de Foc (Chile) trecand prin fiorduri (De Agostini-primul prin care se trece, situat in inima M-tilor Darwin).Deplasare cu barci de tip zodiac(capacitate-cateva persoane),apoi pe jos,la Ghetarul Aguila.                   Cina si cazare pe vas.

ZIUA 20 (mic dejun).Navigare prin Stramtoarea Magellan-vizita colonia de pinguini de pe Insula Magdalena.Sfarsitul croazierei in Punta Arenas(Patagonia-Chile)-popas.Deplasare cu minibusul.                                                                       Cazare in Puerto Natales (Patagonia-Chile).

ZIUA 21 (mic dejun). Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Parcul National Torres del Paine din Anzii Chilieni. Vizita:Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga si Turnurile Albastre(Torres del Paine).                                                                             Cazare in Puerto Natales.

ZIUA 22 (mic dejun).Deplasare cu minibuz si ghid local in Parcul National Los Glaciares cu vizitarea Ghetarului Perito Moreno (cel mai mare ghetar din cei 42 din America de Sud).                                                                                                        Cazare in El Calafate(Patagonia-Argentina).

ZIUA 23 (mic dejun).  Transfer la aeroport-decolare spre Buenos Aires. Decolare spre Romania.

ZIUA 24- duminica. Sosire in Bucuresti  

Pret: 1795+4990€ (croaziera in Antartica)+2225(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-d):

a) ghizi locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice (fara croaziera in Antartica);

b) taxele de: aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport;  c) biletele de avion Buenos Aires - Ushuaia / El Calafate - Buenos Aires; d) croaziera la Capul Horn si fiorduri.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                     Supliment single (numai in hoteluri) 325 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.Grup minim 15 turisti.                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman;     -transport cu minibus cu aer conditionat; - 8 cazari, similar 3* (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca     avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11’15 vor fi nominalizate), cu mic dejun; - bilet avion Bucuresti-Buenos Aires / Buenos Aires-Bucuresti;   -  3 cazari (in cabine standard cu 2 paturi) cu pensiune completa pe vapor; -10 cazari (pe vasul de croaziera,care nu e de lux,construit special pentru a naviga in Antartica) in cabine categoria C (fara baie privata).  Pentru cazari in cabine categoria B (o baie la 2 cabine) sau categoria A (cabina cu baie proprie) se plateste o diferenta.
Tariful nu include:

biletele de intrare la obiectivele turistice.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam: - inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip. - Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie  Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +0.05 ron comision de risc valutar. - factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank - factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.           In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!