Descopera Dubai in 9 zile


775 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Revelion 2018 DUBAI 
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 DUBAI  tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (28.12.18-5.01.19)


 PLAJA, SKI, SHOPPING in DUBAI    9 zile EMIRATELE ARABE UNITE (2,5 mil.locuitori) s-au constituit prin unirea in 1968 a 7 emirate  (aceeasi limba - araba si engleza), aceeasi moneda (1€ = 5,3 dirhami). In Emirate, ziua de odihna (duminica lor) este vinerea.EMIRATELE DUBAI si ABU DHABI reprezinta economic si ca   suprafata mai mult de 80% din cele 7 emirate. Capitala, ABU DHABI (Manhattan-ul Orientului Mijlociu), este cel mai mare, fiind cunoscut datorita exploatarilor si prelucrarilor petroliere.          Dubai - emiratul cel mai dezvoltat in turism si comert liber. In Dubai sunt 3 plaje: doua cu amenajari de vis (Jumeira Beach ParK si Al Mamzar ParK, intrare cu plata = 5 dirhani) si una cu amenajare excelenta (JUMEIRA OPEN BEACH - farӑ plata, aprox. 4 km de centru Dubai, nisip fin, plaja lata, umbra de la palmieri, apa curata cu adancime mica si lina spre larg). Majoritatea hotelurilor sunt în oras, dar sunt si hoteluri pe plaja, la cel putin 20 km de centru, fiind, insa, numai hoteluri de 5 * foarte scumpe: SHERATON, INTERCONTINENTAL, HILTON, RITZ, etc.De obicei, turistii stau in oras si merg cu taxiul la plaja (aprox 5 €  pentru toate persoanele), transport public sau transport asigurat de hotel. La Dubai, marea prezinta fenomenul de flux si reflux.In Dubai exista cel mai fascinant produs al industriei turistice din toata lumea: Hotel jumeira Beach (exces de lux , arhitectura deosebita)  -  water park (pe topogane jeturile de apa, reglata termic, te urcӑ si apoi te coboara) -  hotel BURJ AL ARAB (Arab Tower) - cel mai scump hotel din lume, construit in mare, 321 m inaltime, 5 etaje sub nivelul marii, patinoar, cinematograf, restaurant subacvatic, etc.

ZIUA 1 - ora 11.30, intalnire cu ghidul la Aeroportul OTOPENI la check in Fly Dubai pentru destinatia Dubai. Ora 13.35, decolare, sosire la ora 20.20 in DUBAI (diferenta de fus orar intre Bucuresti si Dubai este de 2 ore). Transfer la hotel. Cazare in DUBAI.

ZILELE 2  - 8    Mic dejun si cazare in DUBAI.  Sugestii: ·          1 zi la WATER PARK . Veti reveni sigur in zilele urmatoare ! ·          CITY CENTER - un fel de Mall, dar de cateva ori mai mare - cu magazine si spatii pentru agrement;                                                                                                 ·          GOLD LAND - supermarket numai cu bijuterii din aur. In zona, strazile formeaza un bazar cu tot felul de bunuri; ·          gradina zoologica aflata in apropiere de Jumeira Open Beach;·          plaja si baie in ocean;                  ·          ski sau snowboard pe partia acoperita (se poate inchiria echipament). EXCURSII OPŢIONALE: ·          ˝ zi  - tur de oras si traversarea canalului Creek cu ambarcatiunea denumita "abra (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie)";  ·          1 zi - excursie (45 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € - daca se achita in excursie)  la ABU DHABI; ·          SAFARI IN DESERT (se achita in Dubai) -  calatorie peste dunele de nisip cu masini de fortӑ si teren tip "JEEP", calarit de camile, servirea cinei cu fripturi la gratar si dansuri orientale (belly dancer). ZIUA 4 - 31.12.2018. Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber.                                    Cazare in Dubai.

 

ZIUA 9. Transfer la aeroport (shopping in duty free). Decolare la ora 9.25, sosire la ora 12.55 la Otopeni.

Pret: 635 € + 140 € (se achita la agentia din Romania) pt. taxe aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel aeroport.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).  Supliment single 320 €.

La inscriere se achita integral sau minim 300 €.      Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecariiTariful include:

servicii ghid roman; -  bilet avion Bucuresti -Dubai Bucuresti; -  8 cazari cu mic dejun .


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!