Descopera INDONESIA  insulele BALI & JAVA circuit + sejur in 15 zile


2190 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 INDONESIA insulele BALI si JAVA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (22.12.18-5.01.19) INDONESIA  insulele BALI & JAVA

circuit + sejur 15 zile, din care in 6 se poate face plaja si baie.  
ZIUA 1 Sambata, ora 16.25 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Quatar Airways pentru destinatia Doha. Ora 18:25 decolare la Doha - sosire la ora 22.55.
ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.30. Obs. - viza (10 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera. Transfer la hotel.  Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 3 (mic dejun). Tur (toata ziua) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu autocarul.                                  Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung -tur cu popas pe Jean's Street.                                                                                               Cazare in Bandung.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo.                                                                           Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur (cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta se viziteaza : castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut. Seara, spectacol de balet Ramayana.                Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta,vizita Templul Prambanan. La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java). Tur Malang cu popas in centru.                Cazare in Malang.
ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali).                                                                                                                                                                                                       Cina si cazare in Bali.
ZILELE 9 - 13 (mic dejun, cina si cazare in Bali). Plaja si baie.                                          Ziua 10 - Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu. Ziua 11 - Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei).Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerei-cel tarziu la ora 12). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare, ora 20.20. Ora 22.35 decolare .           
ZIUA 15 Sambata-sosire in Doha la ora 4.55. Decolare spre Bucuresti la ora 8.35, sosire pe Otopeni ora 13.30.
Pret : 1700 + 490 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel- aeroport, bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice si programele turistice din zilele:   6 (Ramayana), 10 si 11.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 300 €.La inscriere se achita minim 500 є.                                                           Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.Grup minim 15 turisti.                                                    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

bilet avion Bucuresti Doha Jakarta / Bali Doha Bucuresti; - servicii ghid roman si ghizi locali ;  - 10 cazari cu demipensiune si 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; - transport (fara zilele 9-13) cu autocar 2** cu aer conditionat; - biletele de intrare la obiectivele turistice.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!