Descopera ISRAEL IORDANIA Marea Rosie in 7 zile


650 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 ISRAEL IORDANIA Marea Rosie tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (27.12.18-2.01.19) ISRAEL (Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv,Masada, Eilat), IORDANIA (Petra, Amman, Muntele Nebo, Madaba, Aqaba) şi Marea Rosie  7 zile

 
ZIUA 1 joi - ora 8.15, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10.45 -decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv - deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv.                                                                             Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilӑrit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicatӑ pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nunţii (Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor.    Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 3 (mic dejun). In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor şi Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC.Se trece din Israel in Iordania.Nota-taxele(inclusiv comision) de rezervare si de trecere a frontierelor(Israel-Iordania si Iordania-Israel),in total=40 ,se achita in Romania. .Deplasare in zona Bet She`an (Decapolis-cele 10 orase,unde Iisus a facut miracolele Matei 4:25,Marcu 5:20)-tur (2 ore) by night Amman(vechiul Philadelphia-unul din cele 10 orase ale Decapolisului) cu autocarul.Cina si cazare in Aman.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele.                                                                                                                                                Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).
ZIUA 5 -31.12.18 (mic dejun). Vizita statiunea Aqaba. Deplasare din Iordania in Israel. Vizita statiunea Eilat de la Marea Rosie. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film).Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                          Cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (optional - se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada-locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran. La Ierihon (cel mai vechi oras din lume-11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. Pelerinaj in Ierusalim pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima-unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita Biserica Romaneascӑ din Ierusalim.  Tur Ierusalim.Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 7 - Miercuri (mic dejun). In Bethleem (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITӐTII (cea mai veche din lume). Vizita Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si creştin)-se intrӑ prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre Zidul PlAngerii, apoi se iese din cetate. Transfer la aeroport. Ora 21.30-decolare din Tel Aviv, sosire in Otopeni la ora 00.20.
PRET : 230€ (se achita la agentia din Romania) ++ 235   (se achita la agentia din Romania/Israel pentru serviciile de cazare si transport) ++ 185 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 15 € (tur Ierusalim-ziua 6) + 15 € (croaziera pe Marea Galilei-ziua 3)+25 € (excursia la Masada)+35 € (excursia la acvariu-ziua 5)+95 € (taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice).+ 40 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru taxele de rezervare si de trecere a frontierelor Israel-Iordania-Israel)             Se achitӑ în EURO sau LEI (curs BNR din ziua plaţii x 1.02).                                             Supliment single 195 €.    La înscriere se achitӑ minim 200 €.                                           Copiii sub 12 ani (neîmpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitatӑ integral cu cel putin 21 zile înaintea plecӑrii.


Tariful include:

însoţitor de grup din partea agenţiei + ghizi locali în : Israel, Iordania şi Bethleem; -  o cazare cu mic dejun si 5 cazӑri cu demipensiune la hoteluri de 3***(camere,pt.2 persoane,cu grup sanitar propriu      cu duş şi aer condiţionat); -   un mic dejun şi o cinӑ în avion;       -    transport cu autocar 2 ** cu aer condiţionat ; -  bilet avion şi biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (fӑrӑ Petra- aprox. 50 € şi Masada- aprox. 15 €).


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!