Descopera MALAYSIA SINGAPORE in 10 zile


1385 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 MALAYSIA SINGAPORE tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (27.12.18-5.01.19)

MALAYSIA-SINGAPORE-   insula batam (indonesia)  10 zile  
ZIUA 1, ora 11-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare, sosire la ora 15.45 in Amsterdam.  Ora 20.55-decolare.                                                         
ZIUA 2 Sosire la ora 16.20 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local.                                                                                                   Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani).                                          Cazare in Singapore.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.-vapor Singapore-Batam=45 min.                  Cazare in Singapore.
ZIUA 5 -31.12.2018 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.    Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                                                                                Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.                                                                                                                     Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.   Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.49     
ZIUA 10 Sosire la ora 5.59. Ora 9.20-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 13.05.
Pret : 890 + 495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:  a)       7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini),                                                                                                                                                                                                        in total 185 €;b)       taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii                                                                                                                                         turistice, in total = 310 €.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 245 €.La inscriere se achita minim 500 є.                                                            Copiii sub 12 ani (neImpliniti) au o reducere de 50 €.Grup minim 15 turisti.                                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali ; - bilet avion Bucuresti Amsterdam Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam Bucuresti; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*; - biletele de intrare la obiectivele turistice.


Data postarii ofertei: 06 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!