Descopera Mexic in 14 zile


1835 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Revelion 2018 MEXIC
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 MEXIC tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (23.12.18-5.01.19)  MEXIC 14 zile:

 Peninsula Yukatan, Mexico City, Acapulco, Cancun, Oaxaca,Mitla,Taxco,Canionul Sumidero
ZIUA 1- 8.11. Ora 4.45-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 6.50,sosire, ora 9 la Paris.Ora 12.15-decolare spre Mexic,sosire la ora 16.05 in Cancun. Transfer la hotel.                                                                                                                                                    
Cazare in Cancun.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber-sugestii: plaja,baie, Muzeul subacvatic.Optional (plata in excursie) Isla Mujeres.                                                                                                                            
Cazare in Cancun.
ZIUA 3 (mic dejun).In Peninsula Yukatan-vizita Chichen Itza(supranumit taramul fagaduintei) : Piramida Kukulcan (templul sarpelui), Templul Razboinicilor si Piata celor 1000 de coloane. In Merida (orasul alb), vizita (exterior): Piata Centrala, Catedrala, Primaria.Cazare in Merida.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Uxmal-vizita: Piramida Adivino (Piramida Magicianului), Palatul Guverna-torului si Piata Calugaritei.  Cazare in Palenque.
ZIUA 5 (mic dejun). In Palenque se viziteaza : Piramida Inscriptiilor,Templul Crucii,Palatul si Templul Soarelui. Langa San Cristobal de Las Casas-vizita unul din satele indiene San Juan Chamula sau Zinacantan. Vizita Cascada Aqua Azur (Cascada Albastra). Cazare in Tuxla Gutierrez.
ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Canionul Sumidero(adanc de 1 km si lung de 14 km).                                                                         Cazare in Oaxaca.
ZIUA 7 (mic dejun). In Mitla (fosta capitala azteca) se viziteaza Edificiul Coloanelor si Copacul Tule (peste 2000 de ani si trunchi cu diametrul de 12 m-cel mai mare din lume). Langa Oaxaca - vizita zona arheologica Monte Alban (Muntele Alb) : Mormantul nr. 7, Observatorul si Pietrele Dansatorilor.In Oaxaca vizita Catedrala si Biserica Santo Domingo, apoi popas o ora.                
 Cazare in
Oaxaca.
ZIUA 8 (mic dejun).Plecare din Oaxaca.                                                                                                                         
 
Cazare in Pinotepa Nacional.
ZIUA 9 -31.21.2018(mic dejun). Tur (2 ore) Acapulco cu ghid local. Timp liber. Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                                                                                     Cazare in Acapulco.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare la Taxco (celebru centru al argintului)-shopping.                                                                       Cazare in Puebla.
ZIUA 11 (mic dejun). La Cholula (langa Puebla)-vizita cea mai mare piramida din Mexic (65 m=inaltime, 400 m=baza). Deplasare la Mexico City-tur (4 ore) cu ghid local.                                                                                                                                                         
Cazare in Mexico City.
ZIUA 12 (mic dejun). Langa Ciudad de Mexico-vizita: Basilica Fecioarei de Guadalupe (cel mai adulat chip bisericesc din America Latina), Teotihuacan (locul unde muritorii devin zei) - piramidele Soarelui si Lunii, apoi Xochimilco-Venetia Mexicului.Deplasare la Mexico City. Timp liber.                                                                                                                                                                                       
Cazare in Mexico City.
ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber, optional vizita Muzeul de Antropologie. Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.30 spre Paris.
ZIUA 14. Sosire la Paris - ora 13.25. Decolare la ora 18.20,sosire-ora 22.10 la Otopeni.
Pret: 1240 + 595 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b): a) taxele de  aeroport / securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport ;b) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                             
 
La inscriere se achita minim  800 є.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 170 є.                                                                                             
Supliment single 330 є. Grup minim 15 turisti.                                                              
 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali;  bilet avion Bucuresti-Cancun / Mexico City-Bucuresti;  -12 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le     descriem ca avand camere,pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus); · transport cu autocar /minibus  2 * cu aer conditionat.
Tariful nu include:

taxa de iesire din Mexic (aprox 25 $, se achita la aeroport); -  biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 06 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!