Descopera PORTUGALIA in 6 zile


685 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Revelion 2018 PORTUGALIA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 PORTUGALIA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (28.12.18-2.01.19)

PORTUGALIA         6 zile,

Lisabona-Porto-Fatima-Estoril-Cascais-Cabo da Roca-Sintra

ZIUA 1-Vineri, ora 5, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pentru destinatia Lisabona. Decolare la ora 7.15, sosire la ora 9.55 in Lisabona. Deplasare la Fatima - vizita (90 min) sanctuarul dedicat Fecioarei Maria.                               

Cazare in Porto.

ZIUA 2 (mic dejun).  Intre orele 9-12, tur Porto cu ghid local, apoi turistii vor fi transferati cu autocarul la hotel, la plaja sau in centrul orasului (obs. - ghidul roman va insoti turistii care raman in centrul orasului). La ora 19.30 - autocarul va reveni pentru deplasarea turistilor din centrul orasului sau de la plaja la hotel.                                                                                                                                          Cazare in Porto.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare  la Sintra (vizita Castelul Regal Pena) si la Cabo da Roca - cel mai vestic punct european, apoi popas (cate 30 min) in statiunile Cascais si Estoril. Tur (3 ore) Lisabona cu ghid local.                                                                            

Cazare in Lisabona.

ZIUA 4 -31.12.18(mic dejun). Timp liber in Lisabona. Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) seara portugheza de Revelion.                                                            Cazare in Lisabona.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                                                                         Cazare in Lisabona.

ZIUA 6 - Miercuri. Transfer la aeroport.Decolare din Lisabona, ora 11. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni la ora 17.10.

Pret: 490 € + 195 (se achita la obligatoriu la agentia din Romania) pentru: taxe aeroport/                                                                             securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.  Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                              Supliment single 145 €.                    La inscriere se achita minim 250 €.                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.                                                                         Grup minim 15 turisti.                         

 Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman + ghizi locali in Lisabona si Porto;  - transport avion Bucuresti Lisabona Bucuresti; - 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;  -transport (fara zilele 4 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat.  
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea. 


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!