2495 euro pers/sejur Rezerva acum
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 SUDUL INDIEI tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (22.12.18-7.01.19) SUDUL  INDIEI   

ZIUA 1-vineri,  zbor spre India. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.2018.     
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Mumbai - tur (3 ore),  care, printre altele, include si : Poarta Indiei, Memorialul Gandhi, Gradinile Suspendate, Dhobi Ghat (zona spalatorilor de rufe), Templul Jain, etc..                                                     Cazare in Mumbai .
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (cu vaporas) pe insula Gharapuri-vizita pesterile Elephanta (templul zeului Shiva). Timp liber. Ora 20-transport la hotel.                                                                                                                       Cazare in Mumbai .
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (370 km) la Aurangabad-vizitare Mausoleul Imparatului Auramgzeb si Fortul Daulatabad.Cazare in Aurangabad.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Ajanta-se viziteaza: sanctuarele Chaitya dedicate lui Buddha, Manastirile Viharas (locul de meditatie al calugarilor budisti), frescele si sculpturile budiste. Deplasare la Ellora-se viziteaza templele (budiste, hinduse, jainiste), vechi de 1000 de ani, cu celebru templu hindus  Kailasa si cu basoreliefurile ce reprezinta lupta mitica dintre Shiva si Ravana.                                                                                                                                          Cazare in Aurangabad .
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Mumbai.                                                                                          Cazare in Mumbai .
ZIUA 7 (mic dejun). Zbor la Goa-tur (3 ore) care, printre altele, include si : Catedrala, Arcul Viceregelui, Basilica Bom Jesus, Poarta Palatului Adil Shah, etc.. Timp liber.  Ora 20-transport la hotel.                                                             Cazare in Goa.
ZIUA 8 (mic dejun). Zbor la Madras (Chennai)-tur (3 ore)  care, printre altele, include si : Catedrala Sf. Toma, Marina Beach, Basilica San Thome, Fortul Sf. George, etc..  Timp liber. Ora 20-transport la hotel.                                     Cazare in Madras.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pt vizita la Kanchipuram (templele Ekambaresvara-sprijinit pe 540 de piloni si Kailasanatha-dedicat lui Buddha) si la Mahabalipuram (Templul de Piatra cu basorelieful "Coborarea Gangelui pe pamant" si Templul Shore -cel mai vechi din India de Sud).                                                                                                        Cazare in Paducherry.
ZIUA 10 -31.12.2018 (mic dejun). Se viziteaza Aurobindo (centrul de yoga). Deplasare la Thanjavur-se viziteaza Templul Brihadeshwara (cel mai inalt din India - 60 m) si la Tiruchirappalli-vizita Templul Fortaretei. Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                                                  Cazare in Madurai.
ZIUA 11 (mic dejun).  Deplasare la Madurai- tur (3 ore) care, printre altele, include si :Templul Meenakshi, Palatul Tirumanai Nayak, Muzeul Templului, etc..Timp liber.Ora 14-deplasare (170 km) pe ruta Manamadurai-Paramakudi-podul Pamban-Insula Rameshvaram (la 20 km de Sri Lanka).                                                                                      Cazare in Rameshvaram.
ZIUA 12 (mic dejun). Vizita centrul hindus (cultul Moksa). Deplasare (300 km) pe ruta Tirunelveli-Eruvadi.Cazare in Kanyakumari.
ZIUA 13 (mic dejun). In Kanyakumari (cel mai sudic punct al Indiei)-locul unde se intalnesc: Oceanul Indian, Marea Arabiei si Golful Bengal, vizita: statuia sf. Thiruvalluvar (41 m, 700 tone), Gandhi Mandapan si Vivekananda Rock Memorial. Ora 12-deplasare (100 km) la Thiruvananthapuram-vizitare Templul Sree Padmanabhaswamy.            Cazare in Alappuzha.
ZIUA 14 (mic dejun). Vizita Alappuzha  (Venetia Indiei)-optional, croaziera. Ora 12-deplasare la Kochi-vizita : Templul Chottanikkara (aici se faceau exorcizari), portul, Biserica Sf. Francisc (piatra funerara a portughezului Vasco Da Gama) si Ernakulam (zona de shopping-popas o ora).  Optional, cina cu muzica si dansuri traditionale Khatakali.    Cazare in Kochi.
ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare pe ruta Munnar-Mattupetty (se trece pe langa padure si lac)- Kundala (se trece pe langa lac si plantatia de ceai)-Top Station View Point (locul unde iti auzi ecoul, peisaj unic-ideal pt fotografii)-Bodinayakanur.                                                                     Cazare in Madurai.
ZIUA 16 (mic dejun). Decolare spre Romania.
ZIUA 17 - duminica, sosire Otopeni.
Pret: 1625 + 870 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):  a)taxa de viza(posibila chemarea la interviu si amprentare) si prelucrare acte (India),ghizi locali si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice;b)bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transferuri aeroport-hotel-aeroport.                                                                                                                                                                                                                                               

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                              La inscriere se achita minim  1000 є.                           Supliment single 425 є.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.   Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si vaporas pt pestera Elefanta;     - 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;  bilet avion Bucuresti-Mumbai /  Mumbai -Bucuresti;       - transport cu autocar / minibus 2** cu aer conditionat corespunzator numarului de turisti.
Tariful nu include:

biletele de intrare la obiectivele turistice.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!