Descopera Toata SPANIA GIBRALTAR cu insotitor de grup in 9 zile


780 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 Toata SPANIA GIBRALTAR tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion(28.12.18-5.01.19) Toata SPANIA (Madrid,Barcelona,El Escorial,Toledo,Aranjues,Vale de los Caidos, Marbella, Cordoba,Sevilla,Zaragoza,Granada,Malaga,Valencia,Montserrat) GIBRALTAR 9   zile

 

 

ZIUA 1 - Vineri, ora 6, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 7.55, sosire la ora 10.15. Excursie pt vizita M-tirea Montserrat. Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia.                              Cazare in Barcelona.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita: Parcul Guell, Muzeul Picasso si Muzeul Gaudi. Timp liber-plimbare si shopping pe Ramblas, faleza (Aquarium). Ora 17-deplasare la Zaragoza (popas 1 ora in centru).Cazare in Zaragoza.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pt vizita El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de los Caidos).Tur Madrid pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol,Castiliana,Catedrala Nuestra Segnora,pietele Spaniei,Orientului si de Toros.                                                                                             Cazare in Madrid.

ZIUA 4-31.12.18 (mic dejun).Vizita Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.   Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                       Cazare in Madrid.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues.                   Cazare in zona Montoro - Cordoba.

ZIUA 6 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadîz.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol-popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga.                                                                                                      Cazare in Granada.

ZIUA 8 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12-plecare spre Alicante (popas o ora).Cazare in zona Valencia.        

ZIUA 9 (mic dejun) - Sambata. Deplasare la Valencia-vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Transfer la aeroport. Decolare din Valencia la ora 20. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 00.20.

PRET: 460 €+320 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru ( 195 +125):                                               a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport, in total=195 €;                                                         b) tur GibraltarAlhambra si excursiile (fara biletele de intrare) la : Manastirea                                                      Montserat, Valea celor cazuti si El Escorial, in total 125 €.   Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                           Supliment single 215 €. La inscriere se achita minim 350 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman; -  transport avion Bucuresti Barcelona / Valencia Bucuresti; -  8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!