1110 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Revelion 2018 Toata SPANIA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 Toata SPANIA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (22.12.18-5.01.19)

 

Toata  SPANIA (Madrid, Barcelona, El Escorial, Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat)-GIBRALTAR

circuit si sejur 15 zile

 

ZIUA 1 Sambata,ora 13.45-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pt destinatia Barcelona. Decolare la ora 15.45,sosire la ora 18.10.Deplasare la Zaragoza.                                                                         Cazare in Zaragoza.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pentru vizita :Muzeul Prado, El Escorial si Vale de los Caidos. Tur Madrid pe ruta : Gara Atocha, Puerta del Sol, Piata Spaniei, Piata Orientului, Piata de Toros, Castiliana si Catedrala Nuestra Segnora.                                                                                                                                             Cazare in Madrid.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita-Palatul Regal. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.             Cazare in Madrid.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues.                                                  Cazare in zona Montoro - Cordoba.

ZIUA 5 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei.                             Cazare in zona Cadîz.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol - popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga.                                                 Cazare in Granada.

ZIUA 7 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).  Ora 12-plecare spre Valencia cu popas (o ora) in Alicante.                                                                      Cazare in zona Valencia.

ZIUA 8 (mic dejun). In Valencia-vizita centru istoric (Catedrala, vechea bursa si Piata Centrala) si zona numita orasul artelor si stiintelor. Deplasare la Barcelona-tur pe traseul : Portul Olimpic, Sagrada Familia, casele Gaudi,Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei.                   Cina si cazare in Costa Brava/Maresme.

ZIUA 9 - 14 Mic dejun, cina si cazare la  hotel 3*** in Costa Brava/Maresme.  Timp liber in statiune.                          ZIUA 12-seara flamenco (muzica, masa, bauturi, transport autocar)=35 €-daca se achita la agentia din                                                                  Romania cu minim 21zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie.Program turistic optional (plata in Spania, preturi aproximative) : ●  Andorra (40 €) pentru shopping ;     ●  Barcelona (20 €) - spectacol (seara) de lumini la fantanile arteziene ;●  croaziera pe mare;                        ●  Manastirea Montserat (25 €) - statuia Fecioarei Maria. Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.

ZIUA 15 Sambata (mic dejun). Timp liber plaja si baie in Marea Mediterana. Transfer la aeroport.. Decolare din Barcelona la ora 19.05. Sosire pe Aeroportul Otopeni ora 23.15.

 845 €  plus 265 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:                                                            a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total=195 €;                                                             b) tur Gibraltar (40 €) ;           c) Alhambra (30 €).Grup minim 25 turisti.                     Supliment single 380 €.                                            Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).La inscriere se achita minim 350 €.                                                                                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman; -  transport avion Bucuresti Barcelona Bucuresti; -   7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;   -  7 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Costa Brava/Maresme; -   transport (fara zilele 9 - 14) cu autocar 2* cu aer conditionat ; -  1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!