Descopera MAROCUL SPANIA GIBRALTAR in 11 zile


1145 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion 2018 Tot MAROCUL SPANIA GIBRALTAR tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (27.12.18-6.01.19)

 

Tot  MAROCUL (Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca, Tanger, Sahara) SPANIA (Marbella, Malaga, Torremolinos) GIBRALTAR   11 zile

 

ZIUA 1 - joi, ora 5, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga.Decolare la ora 6.50,sosire la ora 10.10 in Malaga (popas o ora in centru). Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar.                                                                                                                               Cina si cazare in Tanger.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS -cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour - una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. In FES-vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina.                                                                                   Cina si cazare in Fes.

ZIUA 3 (mic dejun). In Fes - vizita cooperativele de artizanat. Ora 11 - deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour.                                                                                   Cina si cazare in Erfoud (Sahara).

ZIUA 4 (mic dejun).Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir-vizita oaza de palmieri,apoi deplasare prin Defileul Todra si Valea Dades-numita si valea celor 1001 de Kasbah. Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).

ZIUA 5 -31.12.18 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou - aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei. Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie). Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                            Cina si cazare in Marrakech.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie.                                                         Cina si cazare in Agadar.

ZIUA 7 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca.   Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping.                                   Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras.                                          Cina si cazare in Tanger.

ZIUA 10 (mic dejun).Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar -  tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei-panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar,apoi-vizita pestera Saint Michael.                                                                                                                          Cazare in zona Malaga.

ZIUA 11 - duminica (mic dejun). Pe Costa del Sol se viziteaza : Malaga (zona centrala), apoi statiunile Marbella si Torremolinos. Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 19.05. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni, ora 24.45.

PRET: 860 + 285 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:                                                                         a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total=195 €;                                                                        b) tur Gibraltar (40 €);                                                                        c) taxele de traversare a Stramtorii Gibraltar (50 €).   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                            Supliment single 315 €. Grup minim 25 turisti.                                                                                                            Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 €. La inscriere se achita minim 400 €.                                                     Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman + ghid local in Maroc; - transport avion Bucuresti Malaga Bucuresti - 9 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania  la hoteluri de 3*** si 4****; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ; -  1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!