2575 euro pers/sejur Rezerva acum
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Revelion exotic Cuba REPUBLICA DOMINICANA 15 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Revelion (24.12.18-5.01.19) CUBA-REPUBLICA

 DOMINICANA  15 zile
ZIUA 1. ora 5 -intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris.Decolare la ora 6.50,sosire la ora 9 in Paris.Ora 12.20-decolare spre Cuba,sosire la ora 15.15 in Punta Cana. Transfer la hotel.                                            
Cazare in Punta Cana (Republica Dominicana).
ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber in Punta Cana(cea mai frumoasa statiune a R.D.).     Cazare in Punta Cana.
ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie in Marea Caraibelor.                          Cazare in  Punta Cana.
ZIUA 4 (mic dejun).  Timp liber in Punta Cana. Ora 13-deplasare (350 km) pe ruta La Romana-Santa Domingo-La Vega.                                                                                  Cazare in Santiago de Los Cabaleros.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare la Puerto Plata (popas 90 min) si Monte Cristi (la Playa de Morro se vede stanca iesita din apa marii, apoi popas 90 min).  Tur (2 ore cu ghid local) Santiago de Los Cabaleros.                                
Cazare in Santiago de Los Cabaleros.
ZIUA 6 (mic dejun).  Timp liber (2 ore). Ora 12-deplasare (130 km) pe ruta La Vega - Villa Altagracia. Tur (3 ore cu ghid local) Santa Domingo.  Transfer la hotel.                                       
 Cazare in Santa Domingo.
ZIUA 7 (mic dejun).  Timp liber.                                  
Cazare in Santa Domingo (Republica Dominicana).
ZIUA 8 - 31.12.2018 (mic dejun). Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 17.20 - decolare din Santa Domingo. Sosire la ora 18.45 in  Santiago de Cuba (al 2-lea oras al Cubei). Transfer la hotel.
Optional (pretul si detaliile se vor preciza in 15.07.18) cina de Revelion.                        Cazare in  Santiago de Cuba.
ZIUA 9 (mic dejun). Ora 7.30-tur (2 ore  cu ghid local) Santiago de Cuba, apoi timp liber (o ora).Deplasare (260 km) la  Camaguey (al 3-lea oras al Cubei) - tur (2 ore  cu ghid local), apoi timp liber (o ora). Transfer la hotel.                                                                                                           Cazare in Camaguey.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare (500 km) cu popasuri (cate 90min) in Trinidad (vizita cea mai mare biserica din Cuba) si  Cienfuegos (vizita Catedrala si Parcul Jose Marti).                      
Cazare in  Varadero.
ZIUA 11 (mic dejun).Timp liber in Varadero (cea mai renumita statiune din Cuba).      Cazare in Varadero. Seara, optional, show la Cabaret Tropicana Varadero.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (350 km) pe ruta Matanzas-Havana-Valea Vinales (vizita Pestera Indianului). Deplasare (160 km)  la Havana cu popas (o ora) in Pinar del Rio Cuba.     Cazare in Havana. 
ZIUA 13 (mic dejun). Tur (4 ore) Havana, apoi vizita Muzeul Ernest Hemingway (a scris "Batranul si Marea"). Timp liber.                                                                                                      Cazare in Havana (Cuba).
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber in Havana. Transfer la aeroport. Ora 16.35 - decolare spre Amsterdam.                                                                                                               
ZIUA 15 (mic dejun).Sosire in Amsterdam la ora 8.05. Ora 9.30-decolare spre Otopeni, sosire la ora 13.15.
Pret: 1585 + 990 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-d): a) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

b) taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si taxa de viza pentru Cuba;

c) bilet de avion Santa Domingo-Santiago de Cuba; d) biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.  

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                            Supliment single 315 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                  
Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 150 є.Grup minim 20 turisti.                                      
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 Tariful include:

servicii ghid roman;  - 13 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*-4*; - bilet avion Bucuresti-Paris-Punta Cana / Havana-Amsterdam -Bucuresti;  -transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat.
Tariful nu include:

taxele de intrare (10 $) si  de iesire (20 $).


Data postarii ofertei: 06 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!