Vacanta Grecia 2018, tarifele sunt de persoana / total sejur


69 euro/persoana/total sejurRezerva acum
Sejur Kos Grecia individual aprilie
Sejur Kos Grecia individual aprilie
Sejur Kos Grecia individual aprilie
Sejur Kos Grecia individual aprilie
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Sejur Kos Grecia individual aprilie tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum

Vacanta Grecia 2018, tarifele sunt de persoana / total sejur Kos este o insula perfecta pentru vacante in familie. Nu va lasati inselati de aparenta sa liniste. Va veti indragosti cu siguranta de frumusetea si de atmosfera sa, de muntii racorosi, de satele traditionale si plajele superbe de diferite dimensiuni si culori. Feedback-ul turistilor Eurotrip care au fost in Insula Kos a fost mereu pozitiv : plaje cu nisip , apele cristalin � verzui ale Mediteranei , vecinatalea cu Marmaris si Bodrum in care se poate merge in croaziera; istorie la orice pas , insula fiind de-a lungul timpului cotropita de nenumarate ori; si nu in ultimul rand ospitalitatea localnicilor. Kos este o insula perfecta pentru vacante, cea mai fertila si mai verde dintre insulele din arhipelagul Dodecanez. Nu va lasati inselati de aparenta sa liniste.. Va veti indragosti cu siguranta de frumusetea si de atmosfera sa, de satele traditionale. Este o destinatie ideala pentru familii, plina de hoteluri confortabile si de liniste si relaxare. Vacanta KOS 2018 18 Aprilie - 25 Aprilie 2018 Hotel   Localizare Tip masa Tarif Studios Maritsa 3* Kefalos 400 m fara masa 69 euro/persoana/total sejur Diamond Apartments www.diamondapartments.gr 3* Kos 500 m fara masa 113 euro/persoana/total sejur Astron www.astron-hotel-kos.gr 3* Kos 300 m mic dejun 115 euro/persoana/total sejur Kosta Palace www.kosta-palace.com 4* Kos pe plaja mic dejun 135 euro/persoana/total sejur Philippion Apartments www.philippion.com 4* Kos pe plaja fara masa 135 euro/persoana/total sejur Triton www.triton-hotel.gr 3* Kos 250 m mic dejun 144 euro/persoana/total sejur Maritina maritina.gr 3* Kos 200 m mic dejun 167 euro/persoana/total sejur Alexandra www.alexandrahotel-kos.com 4* Kos 400 m fara masa 204 euro/persoana/total sejur Aqua Blu Boutique Spa www.aquabluhotel.gr/ 5* KOS plaja cu nisip 100 m mic dejun 385 euro/persoana/total sejur Conditii de plata   Avans 32 euro/pers/sejur     Rest de plata      28 Martie 2018

Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - taxa locala de oras - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 18 Ianuarie 2018

Va recomandam: - inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip. - Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +0.05 ron comision de risc valutar. - factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank - factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.           In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!