58 euro camera/noapte Rezerva acum
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Sejur Valea Prahovei Pensiunea ATRA Doftana tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Atra Doftana

Răsfăț pe Valea Doftanei La numai o oră și jumătate de București,departe de traficul de pe Valea Prahovei și de forfota celebrelor stațiuni montane,pe malul Lacului Paltinu,se deschid porțile unei pensiuni avant-gardiste.
Construcția ATRA a început la jumătatea anului 2009 și a fost finalizată în prima parte a lui 2011. ATRA Doftana are la bază conceptual recunoscut la nivel mondial sub denumirea de „designhotel",și reunește facilitățile și serviciile premium,cu un design innovator și atenția pentru natură. O privelişte cu potenţial să îi relaxeze şi pe cei mai activi urbani!
Suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi;   
Spații comune(recepţie,restaurant,dining,utilităţi);     
Nouă camere,  de aproximativ 25-28 metri pătraţi fiecare;   
Capacitatea totală este de 18 locuri;    
 Living spațios,dotat cu proiector şi tot ceea ce este necesar pentru conferinţe (vara,cele mai multe workshop-uri se desfăşoară pe malul lacului);   
Parcarea se află pe terasa pensiunii,cu o capacitate de 12 locuri. Materialele folosite sunt în mare parte naturale.Pentru placarea pereţilor au fost folosite lambriuri din lemn.În băi,în saună şi în restaurant a fost folosită piatră naturala. Facilități:     
Sală de fitness,saună;    
Terasă exterioară acoperită;   
Spațiu de relaxare pe malul lacului Paltinu;      
Locuri de joacă pentru copii;      Activități:mountainbike,caiac-canoe sau pescuitul sportiv,drumeții,vizite la stână.   Descriere restaurant: Călătoria continuă cu o bucătărie gourmet,cu identitate românească și influențe internaționale,bazată pe produse locale. Restaurantul oferă o selecție de vinuri premium și poate deservi 50 de persoane,în interior și 20 exterior.
ValeaDoftanei
Comuna Valea Doftanei este amplasată într-un cadru natural pitoresc,cu multe valențe turistice și lipsit de surse de poluare și degradare a mediului. Înainte de intrarea în localitatea Valea Doftanei,apele râului au fost îngrădite prin construcția barajului de la Paltinu,formând un lac de acumulare ce poate fi asemuit cu "o mica mare montana"-zonă turistică de mare atracție.  
Activități:
-Echitație; -Excursie la stână; -Pescuit de agrement; -Drumeție pe munte;   -Ateliere foto; -Evenimente culturale; -Plimbare cu trăsura; -Traseu montan cu bicicleta.   Tarife cazare
  Total Euro/noapte
Tip camera 01.01-01.03 Vineri-Sambata 01.01-01.03
Duminica-Joi
01.03-31.12 Vineri-Sambata 01.03-31.12
Duminica-Joi
Camera single -         54 -         58
Camera dubla twin/matrim 65 58 83 65
Pat suplimentar adt/cop 7-12 ani 20 20 20 20
Copil 0-7 ani-fara pat suplim Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 7-12 ani 50% reducere 50% reducere 50% reducere 50% reducere
  Evenimente ATRA: ARTA la ATRA ART ATRA: Vernisaj și expoziție Ramon Grosos, realizat prin sesiune de live painting pe fundal de jazz live. • INTO the WORLD: Expozeu și expoziție de fotografie inedită AFRICA.  
ARTA CULINARA la ATRA
Gourmet Escape: week-end gourmet realizat impreuna cu Chef Daniel Wendorf. •
Savoir Faire:
week-end gourmet realizat impreuna cu Chef David Contant.

Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 16 Martie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!