750 euro pers/sejurRezerva acum
SUPER OFERTA VARADERO iunie 2018
SUPER OFERTA VARADERO iunie 2018
SUPER OFERTA VARADERO iunie 2018
SUPER OFERTA VARADERO iunie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

SUPER OFERTA VARADERO iunie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum


ZBOR DIN MADRID: 27 IUNIE Hotel  Tip camera  7 nopti 9 zile  COMP. BELLEVUE  PUNTA ARENA PLAYA CALETA 4*  Standard  750  BLAU MARINA VARADERO 5  Standard  890  MELIA MARINA VARADERO 5*  Clasica  950  MELIA PENINSULA VARADERO 5  Clasica  950  MELIA VARADERO 5  Clasica  990

Tariful include:

7 nopti cazare in regim All Inclusive in Varadero, zborul Madrid – Varadero si retur la clasa Turist/economic, transferurile, taxele de aeroport (170 euro/pers.).
Tariful nu include:

Viza NU este inclusa (aprox. 25 euro/pers).


Data postarii ofertei: 18 Ianuarie 2018

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!