Vacanta Seychelles Oferte Seychelles

Vacante Seychelles

Oferte Seychelles. Sejur Seychelles. Last minute Seychelles. Hoteluri Seychelles. Vacante Seychelles. All inclusive Seychelles.

Alege o oferta Seychelles, o vacanta Seychelles, un sejur Seychelles cu zbor si hotel Seychelles inclus sau o oferta last minute Seychelles pentru o vacanta exotica Seychelles de vis!

Situata la est de Kenya si aproape de ecuator, Seychelles va va atrage, in caz ca doriti sa petreceti o vacanta exotica Seychelles aici, prin activitatile acvatice, fie ca vorbim de scufundari, snorkeling, surfing sau navigatie, caci insulele Seychelles sunt unele dintre cele mai bogate zone de pescuit din lume.

Daca ati hotarat ca doriti sa petreceti vacante Seychelles, puteti urma lista noastra cu destinatii din Seychelles, care s-ar putea sa va atraga.

Astfel, daca doriti sa optati pentru achizitia unei oferte Seychelles si a unui sejur Seychelles, Anse Lazio (Chevalier Bay) este una dintre cele mai frumoase plaje din Seychelles. Ea se afla pe malul de nord al insulei Praslin si va va imbia cu nisipul moale si apele cristaline, precum si cu zonele de umbra.

O alta destinatie de vacante Seychelles este Anse Intendance, una dintre cele mai bune plaje din Mahé, un loc preferat de iubitorii de surfing, care aleg oferte Seychelles si un sejur Seychelles. E posibil sa intalniti aici si testoasele, care cuibaresc aici de-a lungul tarmurilor.

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi vacanta potrivita si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-o vacanta!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare vacanta Seychelles

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Mai puteti adauga ca destinatie de vacante Seychelles, in cazul in care doriti sa achizitionati oferte Seychelles si un sejur Seychelles, frumosul sat Baie Lazare de pe Mahé, numit dupa exploratorul francez Lazare Picault- secolul al XVIII-lea, explorator al insulelor. Profitati de plajele uimitoare Anse Soleil si Petite Anse, care sunt printre cele mai bune plaje din Seychelles. Verificati si ofertele de cazare in hoteluri Seychelles, last minute Seychelles!

Daca ati dori sa treceti pe lista de vacante Seychelles un refugiu pentru iubitorii de natura, La Digue este un loc grozav de vizitat si o modalitate buna sa va familiarizati cu viata traditionala de pe insula. Tot aici, daca veti achizitiona oferte Seychelles si un sejur Seychelles, se afla una dintre cele mai pitoresti intinderi de nisip si mare de pe planeta: Anse Source D'Argent.

Verificati si ofertele last minute Seychelles pentru hoteluri Seychelles, pentru a petrece o vacanta exotica Seychelles in Insula Praslin, iar de aici puteti merge si intr-o excursie de o zi in Insula Curieuse, cu barca.

Notati pe lista de vacante Seychelles Plaja Beau Vallon, aflata pe coasta de nord-vest a orasului Mahé. De aici veti vedea si insula muntoasa Silhouette, daca veti opta pentru oferte Seychelles si un sejur Seychelles. Aici veti gasi hoteluri Seychelles care se invecineaza cu malul si puteti practica o varietate de sporturi acvatice.

Anse Volbert (Côte d'Or) este una dintre cele mai populare plaje ale insulei si o veti gasi pe coasta de nord-est a orasului Praslin, unde ati putea petrece o vacanta exotica Seychelles last minute Seychelles.

Adaugati, de asemenea, ca destinatie de vacante Seychelles si Insula Silhouette, o insula muntoasa. Daca achizitionati oferte Seychelles si un sejur Seychelles veti putea explora pesteri si va veti bucura de plaje, flora si fauna diverse.

Puteti vizita in vacanta exotica Seychelles si Insula Pasarilor, insa nu va apucati sa cautati hoteluri Seychelles last minute Seychelles, pentru ca singura cazare de pe insula este Bird Island Lodge, o cabana ecologica.