vacanta la mare - destinatii si oferte:


Grecia

Cipru

Turcia

Italia

Spania

Cape verde

Egipt

Tunisia

Monaco

Portugalia

Malta

Croatia

Franta

Bulgaria

Vacanta de vara este cel mai asteptat si de obicei cel mai lung sejur al familiei. Eurotrip intelege asta si va asteapta cu cele mai bune oferte pentru vara 2018 si un sejur la mare cat mai reusit. De la insorita Grecie, resorturile din Turcia, frumoasa Sicilie, indepartata Spanie si fermecatoarele plaje din Franta va asteptam cu oferte potrivite pentru orice destinatie.

Pentru familiile cu copii recomandam pe langa programul de plaja si spa si vizitarea gradinilor Safari Zoo, Aqua Parcurile si spectacolele cu animale marine din parcurile specializate. Cu siguranta cei mici vor aprecia sa vada animalele si spectacolele incantatoare si totodata surprinzatoare pe care parcurile le organizeaza.

Recomandam turistilor un program de relaxare cat divers - dupa perioada petrecuta pe plaja cel mai potrivit este o vizita la spa, deasemenea nu trebuie ratate activitatile specifice cum ar fi scufundarile, pescuitul si sporturile nautice, iar toboganele cu apa curgatoare, toboganele serpuite si de viteza din aqua parcuri vor incanta si distra cu siguranta toata familia. Agentii de turism Eurotrip va stau la dispozitie cu informatii suplimentare, recomandari si consultanta turistica.