Vacante luxury Hoteluri de 5 stele in locatii de vis

Vacante luxury in cele mai apreciate unitati hoteliere din lume!

Cautati hoteluri de 5 stele pentru deplasari de business sau vacante luxury de neuitat? Eurotrip va pune la dispozitie, in timp real, ofertele celor mai apreciate lanturi hoteliere din intreaga lume. Cu un design modern, elegant si rafinat, oferind servicii si facilitati la cele mai inalte standarde de calitate, aceste hoteluri de 5 stele devin un ingredient-cheie in planificarea unei vacante luxury, pentru turistii si oamenii de afaceri care pun pret pe o experienta de calatorie completa, pana la cel mai mic detaliu. 

Daca nu regasiti hotelul de care sunteti interesat pentru organizarea unei vacante luxury sau a unei deplasari de business, va rugam sa ne contactati, iar un agent de turism Eurotrip va reveni in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata care sa fie in acord cu nevoile si preferintele dvs. 

Hoteluri 5 stele Romania

Eleganta si bun gust

Eurotrip va prezinta o selectie de hoteluri rafinate pentru vacante luxury placute

Eurotrip va propune o selectie de hoteluri de lux pentru vacante luxury si deplasari de business reusite in toate colturile lumii. Descoperiti confortul hotelurilor de 5 stele cu facilitati uimitoare! 

In scopul planificarii unei vacante luxury de neuitat, va oferim acces la cele mai renumite lanturi hoteliere: Belmond, Hyatt, Hilton, Marriott, Ritz-Carlton, Four Seasons, precum si la servicii auxiliare. 

Un agent de turism va sta la dispozitie pe toata durata sejurului, pentru ca dvs. sa va bucurati pe deplin de realitatea unei vacante luxury perfecte. 

Recenzii vacante luxury

  • Ramona O.

    Hotelul din Singapore foarte bun, focul de artificii fabulos, drone , locurile la spectacolul de Revelion foarte bune, vedeai tot, incredil, tot timpul ziceam wow wow . Croaziera a fost grozava , linia de vapor, NLC foarte buna . Excursiile luate din port sunt mult mai ieftine decat cele luate de la linie . M-a impresionat padurea de mangrove in Langaway , plaja Thai Jeg . Malaysia este incredibila, desi nu este foarte cunoscuta pe piata romaneasca. Resorturile sunt foarte frumoase , relieful , maimute ca tantarii . Singapore mi s-a parut foarte curat si sigur

  • Marilena G.

    Hotelul din Orlando a fost excelent. Conditii foarte bine de cazare. Parcul de distractii foarte aglomerat dar merita efortul de a astepta. In privinta transportului cu avionul am avut ghinionul ca avionul transoceanic sa aiba o alarma de incendiu si sa fim intorsi din drum. Precizez ca compania Lufthansa ne-a preluat rapid si ni s-a oferit cazare la cel mai apropiat hotel din Munchen inclusiv cazare, cina si mic dejun. Am ajuns cu o zi intarziere dar efortul celor de la Lufthansa ne-a impresionat placut. Voia mai apela cu siguranta la serviciile Eurotrip ca intotdeauna. D-na Cristina a dat dovada ca intotdeauna de profesionalism. O zi buna

  • Andrei R.

    Hotel Santa Barbara Beach and Golf Resort 5* " Sejurul nostru in Curacao achizitionat prin Eurotrip a fost minunat. Cazarea a fost excelenta, comunicarea cu agentia a fost peste asteptari de buna, am primit informatii despre zbor inclusiv in weekend, iar timpul petrecut pe insula a fost de neuitat. Recomand cu toata caldura!"

  • Andrei R.