Skipass inclus!
Maria Alm – Paradis de schi într-un peisaj grandios!

Populara staţiune Maria Alm, situată idilic, înconjurată de munţii Marea de Piatră şi impresionantul masiv Hochkönigs cu o privelişte impozantă a munţilor. Cu sătucele sale de munte Hinterthal, Dienten şi Mühlbach oferă un adevărat leagăn de schi, cu pârtii însorite dar în acelaşi timp cu multă zăpadă. Imaginea Maria Alm este dominată de frumosul său sanctuar. Domeniul schiabil "Hochkönig" este foarte potrivit pentru familii, cu o infrastructură foarte bună pentru copii. Pârtiile sunt variate, majoritar uşoare sau de dificultate medie, şi se întind pe 120 km - toţi aceştia acoperiţi de skipass-ul inclus "Ski amadé". Pentru disciplina nordică de iarnă vă stau la dispoziţie multe pârtii de schi fond cu toate gradele de dificultate, care vă invită la tururi lungi prin peisajele minunate. Nici pe seară nu este loc de plictis în Maria Alm – vă aşteaptă numeroase baruri, cum ar fi "Dorfstadl", să încheiaţi ziua la schi în companie bun şi ambient plăcut. Puteţi participa şi la diverse activităţi, pentru mai multă mişcare, sau pur şi simplu pentru relaxare.

La staţia de vale Aberg vă aşteaptă terase la un pahar de după-amiază, iar în învecinatul Dienten au loc petreceri après-ski pe cinste, la "Bründlstadl". Cei cărora aceste posibilităţi nu le sunt de ajuns pot continua petrecerea în Maria Alm, de exemplu, la "Dorfstadl" sau la "Riverside" sau cu un cocktail la "Almbar". Un final de zi ceva mai liniştit vă oferă în schimb restaurantele tradiţionale, unde vă puteţi răsfăţa cu bucate delicioase, cum ar fi un vienez Tafelspitz, Lammbratl cu găluşti sau fondue de brânză. Activităţi sportive găsiţi aici în peisajul de iarnă la Hochkönig şi în afara pârtiilor. O varietate foarte mare de trasee de drumeţii (85 km) şi tururi schi vă aşteaptă aici , dar şi excursii pe zăpadă şi câteva ore de distracţie pe derdeluş - în Maria Alm vă stau la dispoziţie două derdeluşuri cu nocturnă. Bineînţeles că se află aici şi o piscină acoperită pentru cei cu gusturi mai "acvatice".

Skipass-ul "Ski amadé" vă oferă accesul la o reţea de pârtii de 760 km lungime şi 270 instalaţii pe cablu (vezi regiunea de schi). Un singur skipass este astfel valabil pentru regiunile "Salzburger Sportwelt", "Schladming-Dachstein", "Gastein", "Hochkönigs-Winterreich" şi "Großarltal". Zona schiabilă locală Maria Alm, domeniul schiabil Hochkönig (2941 m), este deosebit datorită siguranţei pe care o oferă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Şi dacă totuşi se întâmplă să nu ningă cât ar fi de așteptat - nu este nevoie ca distracţia să fie întreruptă deoarece există numeroase instalaţii de producere artificială a zăpezii. Cu 120 km de pârtii foarte bine preparate, 8 km pentru schi de tură şi 34 instalaţii moderne pe cablu, această zonă, foarte iubită şi de familiile cu copii, oferă distracţie maximă în zăpadă pentru fiecare! Cea mai grea coborâre este Hochmaist, de 1 km lungime. Dar şi în Maria Alm, pe Aberg-Langeck (1900 m), există versanţi dificili, aceștia însă pot fi parcurşi şi de cei mai neexperimentaţi. În snowpark-ul cu Tables, Slides şi Jumps la Aberg fanii freestyle se pot distra în voie, în plus există posibilităţi superbe și de free-ride. Între domeniile schibile circulă un skibus gratuit pentru posesorii de skipass. Cu "Königstour" regiunea de schi Hochkönig oferă de altfel şi un minunat circuit - unul din cele mai lungi din Alpi. Cei 35 km pot fi parcurşi în o singură zi şi sunt astfel ideali pentru excursii în familie. "Königstour" uneşte din 2012 domeniile schiabile Mühlbach, Dienten şi Maria Alm, iar în 2014 a fost desemnat ca fiind cel mai bun circuit de schi al anului 2014. Maria Alm este conectat direct cu domeniul schiabil principal de pe Aberg, astfel încât să existe o legătură ski-in/ski-out între Maria Alm și Königstour. Doriţi să comunicaţi cât mai repede experienţele zilei de schi cu prietenii? Nici o problemă! În domeniul schiabil Hochkönig vă aşteaptă câteva hotspots Wi-Fi - la fun-parks, la cabane şi la staţiile instalaţiilor pe cablu. Primul fenicular din Austria Kings Cab care a fost echipat cu Wi-Fi hotspot.

Mai multe trasee pentru toate nivelurile de dificultate vă aşteaptă cu un total de 30 km în Maria Alm. Traseul Shattberg din Maria Alm este potrivit în mod deosebit pentru începători. Pentru un traseu cu o dificultate mai ridicată vă recomandăm Krallerwinklloipe, cu o lungime de 6 km. Un traseu la altitudine cu dificultate redusă este cel de 2,5 km Hochkönig (1016 - 1179 m). Reţeaua de traseuri din regiunea Hochkönig include un total de 40 de km si 22 km pentru skating şi asemenea oferă acces la o rețea foarte largă de la Saalfelden.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre SEPP - Alpine Boutique Hotel (Adults Only), Hochkönig - Ski amadé, Austria

Verifica tarife si disponibilitate