ALUASOUL PALMA (ADULTS ONLY)

Can Pastilla Mallorca Spania
Maestro Eaktai Ahn, Carrer de Cala Estància, 40, MALLORCA
Hotelul Aluasoul Palma, destinat exclusiv adultilor (adults only), este situat in statiunea Can Pastilla, pe plaja Cala Estancia din golful Palma. Hotelul se afla la aproximativ 8 km Aeroportul Palma de Mallorca. Hotelul Aluasoul Palma are doua piscine sezoniere in aer liber - cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja. Acesta ofera vedere minunata la golful Palma si la Marea Mediterana.

Localizare

Hotelul Aluasoul Palma este situat la 4 minute de mers pe jos fata de plaja. Acesta este situat în statiunea Can Pastilla, pe plaja Cala Estancia din golful Palma. Lângă hotel există o parcare gratuită, iar autobuzele publice au stație în apropiere.


Facilitati hotel

Hotelul AluaSoul Palma - adult only, are doua piscine sezonieră în aer liber și terasă la soare. Hotelul oferă vedere minunată la golful Palma şi la Marea Mediterană. In jurul piscinei sunt sezlonguri dotate cu umbrele si prosoape de plaja. 


Facilitati camere

Fiecare cameră are aer condiționat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit și balcon. Baia proprie este dotala cu articole de toaleta, prosoape, papuci de casa si uscator de par. 


Info pentru achizita pachetului ALL INCLUSIVE

By legal regulation in Balearic, the alcoholic beverages cannot be inlcluded in the AI board except over the lunch and dinner with a maximum of 3 alcoholic drinks per person/day (beer or wine house). It cannot be accumulated or transferable.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare storno si medicala;

vezi mai multe

din Timisoara catre ALUASOUL PALMA (ADULTS ONLY), Palma de Mallorca, Spania