HM Balanguera Beach (Adults Only)

Playa Del Palma Spain
de la
EUR 2378 00 EUR
2 adulti
LOCALIZARE: Hotelul HM Balanguera Beach - Adults Only este situat direct pe Playa De Palma, o plaja. Orasul Palma este la aprox. 10 km (Llucmajor cca. 20 km, Manacor cca. 46 km).  Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Palma Aquarium (cca. 850 m), Catedral (cca. 10 km) si Castillo de Bellver (cca. 12 km).


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 7 etaje si are o capacitate de128 camere. Hotelul are receptie deschisa 24h (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), lobby cu bar, 2 lifturi si aer conditionat, restaurant cu aer conditionat, accesul la internet WiFi este disponibil gratuit , Sky bar cu DJ si muzica live, sala de fitness, sauna, baie de aburi,  2 piscine cu apa dulce (deschise din aprilie pana in octombrie). La piscine sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. Este permis accesul cu animale de companie ( mai mici de 10 kg , contra cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt luminoase, confortabile si decorate intr-un stil minimalist. Camerele single au un singur pat si o suprafata de 14 mp. Camerele economy au capacitate maxima 2 persoane, au toate facilitatile mai putin balcon. Camerele standard au in jur de 20 mp si beneficiaza si de balcon. Toate camerele sunt echipate cu: pat dublu/ 2 paturi twin, incalzire / aer conditionat, birou, pe jos au parchet, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, produse cosmetice, conexiune internet wireless gratuita.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2023 Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Transport Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2023 Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare