CITY BREAK PRAGA GRUP AVION 4 ZILE

Toate Locatiile
de la
EUR 909 34 EUR
2 adulti
Ziua 1
Bucuresti - Praga. Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03:30 in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare zbor cu destinatia Praga. Orarul de zbor are caracter informativ si poate suferi modificari impuse de compania aeriana. Transfer de la aeroport catre hotelul unde se va efectua cazarea (in zona Praga). Dupa formalitatile de check-in, timp liber. Atentie! De obicei check-in-ul se efectueaza dupa ora 14:00. Seara, intalnire cu ghidul si grupul sosit cu autocarul din Romania. 
Cazare la Hotel Krystal 3* sau similar in Praga. 


Ziua 2
Mic dejun. Tur pietonal in Praga pornind din Dealul Hrad (Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf. Vit aa simbolul spiritualitati cehe), Podul Pietonal Carol, Ceasul Astronomic, Piata din Centrul Vechi, Biserica Sf. Fecioare din Tyn, Turnul Pulberariei). Ulterior, vizitam fortul Vysehrad, unul dintre cele mai importante monumente din Praga, ce dateaza din secolul al X-lea. In cadrul Castelului Vysehrad se afla cea mai veche cladire din Praga, Rotunda Sfantului Martin. Optional, seara de folclor cu cina festiva, muzica si dansuri traditionale, pret 55 euro/pers (include 3 feluri de mancare, cafea, consum nelimitat de bere, vin si bauturi racoritoare).
Cazare la Hotel Krystal 3* sau similar in Praga.


Ziua 3
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau excursie optionala la Castelul Karlstejn si Karlovy Vary, pret 55 euro/pers (include transport, ghid insotitor, bilet intrare castel. Atentie! Deoarece este necesara efectuarea rezervarii si achizitionarii biletelor de intrare din timp, inscrierea si plata excursiei optionale se face la agentie inainte de plecare). Castelul Karlstejn este un castel gotic foarte mare ce a fost fondat in 1348 de Regele Boemiei si conducatorul Imperiului Roman de Apus, Carol al IV-lea. Castelul a fost folosit pentru a pastra in siguranta bijuteriile coroanei si alte relicve sfante. Urmatoarea oprire va fi in Karlovy Vary, cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest. Statiunea balneoclimaterica a deveni cunoscuta prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Aici ne vom plimba pe aleea colonadelor catre luxosul hotel Pupp si vom face cumparaturi din numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. 
Cazare la Hotel Krystal 3* sau similar in Praga.


Ziua 4
Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Praga, pentru imbarcare zbor catre Romania. Orarul de zbor are caracter informativ si poate suferi modificari impuse de compania aeriana.


Pretul include: 
 - zbor Bucuresti - Praga - Bucuresti cu 1 bagaj de mana/pers inclus (8 kg);
 - taxe aeroport;
 - transfer aeroport - hotel - aeroport;
 - transport autocar conform program;
 - 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Krystal 3* sau similar in Praga, conform program;
 - ghid de turism atestat din seara primei zile pana in dimineata ultimei zile, in rest asistenta turistica telefonica.

Pretul nu include: 
 - bagaj de cala - aproximativ 120 euro/pers/sens (acesta se reconfirma in momentul rezervarii ferme);
 - intrarile la obiectivele turistice;
 - taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
 - cheltuieli personale;
 - asigurare medicala si storno;
 - taxa de oras - 10 euro/ pers (pentru toata durata circuitului) se achita OBLIGATORIU la agentie;
 - ghizii locali specializati;
 - vizite optionale;
 - alte taxe de vizitare;
 - orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include; 

Excursiile optionale:
 - Excursie Castelul Karlstejn si Karlovy Vary - 55 euro/pers; 
 - Seara de Folclor in Praga - 55 euro/pers;
 - Pachet toate cele 2 excursii optionale - 100 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.

Avans 30% in termen de 3 zile de la inscriere, diferenta (70%) cu 45 zile inainte de data plecarii. Plata se face integral, la inscriere, in cazul rezervarii efectuate cu 44 de zile inainte de plecare. 

Modalitati de plata: cash in agentiile de turism, cash in agentiile bancare, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment camera single: 80 euro/pers. 

Grup minim: 15 persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim ne rezervam dreptul de a anula plecarea, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.

Acte necesare: 
Carte de identitate sau pasaport in perioada de valabilitate.  
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: 
 - Acest program se realizeaza impreuna cu Circuit autocar din perioada aferenta. 
 - Orarul de zbor are caracter informativ si poate suferi modificari impuse de compania aeriana. In cazul modificarilor impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in ziua emiterii biletului de avion). 
 - Zborul poate fi direct sau cu escala (se confirma in ziua emiterii biletului de avion).
 - Locurile in avion se aloca aleatoriu.
 - Pentru deplasarile cu autocarul, turistii vor ocupa locurile ramase disponibile in urma atribuirii acestora catre turistii inscrisi la circuitul cu autocarul.  
 - Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare.
 - Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII generale de calatorie:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; existenta anumitor facilitati precum minibar, balcon, frigider, cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in fiecare camera, wi-fi in camera, etc nu pot fi garantate de catre agentie atat timp cat se asigura categoria de stele mentionata in programul detaliat. Unitatea de cazare poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc), turistul avand obligatia sa le achite si se informeze asupra acestora inaintea utilizarii acestor servicii. Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. Eventualele daune produse de turist in unitatea de cazare revin ca obligatie de plata acestuia. 
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; in cazul  in care turistul are cerinte speciale cu privire la cazare  (camere alaturate, camere cu balcon, etc) nu vor fi considerate confirmate decat in masura disponibilitatii de la fata locului.Mesele incluse in program sunt de categorie meniu standard, fix pentru toti turistii la fel. Orice solicitare de schimbare a acestuia se considera drept cerere speciala si se achita extra la fata locului de catre turist. Agentia de turism nu garanteaza meniuri speciale, nu are obligatia de a se informa cu privire la preferintele sau regimurile culinare ale turistilor, acestea fiind satisfacute in masura posibilitatilor la fata locului. Nominalizarea hotelurilor se va face la cerere dupa transmiterea informarii de plecare (cu 2 zile inainte de inceputul calatoriei, prin exceptie cu 24 ore inainte de plecare). Mentiunea in program a denumirii hotelului continuata de expresia asau similara face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor si la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care se achita taxe ghizi locali in programul turistic sau daca grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia la fata locului.
10) agentia nu esteraspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site - recomandam citirea acestuia); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati). Turistul aflat in situatie atipica (medicala sau de necesitate speciala) este obligat ca notifice in scris agentia cu privire la situatia personala inainte de inscriere si sa ceara acordul pentru participare. Ne rezervam dreptul de a refuza participarea persoanelor care ca urmare a situatiilor speciale pot pune in dificultate derularea programului turistic, afectand astfel toti participantii la calatorie.
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program; turistul are obligatia respectarii conditiilor de transport persoane disponibile pe site (recomandam citirea acestora). In mijlocele de transport sunt interzise fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a nu imbarca sau de a debarca (dupa caz) pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca conditiile de transport persoane, fara rambursarea costurilor de transport. Pasagerii se obliga sa achite catre compania de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata);
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si se completeaza cu informatiile precontractuale disponibile pe site (recomandam citirea acestora). Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja inainte de plecare (in cazul anularii calatoriei) si a asigurarii medicale pentru protectie pe durata derularii programului turistic (in cazul unor situatii medicale neprevazute).

NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.
 
Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - 35 euro
Mioveni - Pitesti  - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 20 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 40 euro
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Gara) - 50 euro
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 45 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
f) In cazul nerespectarii termenelor de plata, Touroperatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Bucuresti - Prague
Transport Avion Prague - Bucuresti

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare