Hotel Tusnad - Sanatate la Baile Tusnad - Tratament

Baile Tusnad Romania
Hotelul Tusnad este situat in zona centrala a statiunii Baile Tusnad, statiune de renume international atat prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare.

Facilitati hotel: 108 camere, restaurant clasic, bar de zi, parcare proprie pazita, camera de bagaje, personal la receptie 24h, coafura si cosmetica, xerox, internet, baza de tratament, piscina cu apa minerala incalzita, bai cu emanatii de CO2, bai galvanice, masaj, hidromasaj, kinetoterapie, electroterapie, magnetoterapie, WI-FI, serviciu zilnic de menaj, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de trezire.

Facilitati camere:
1. Camera standard (camera 2* nemodernizata): 61 camere, suprafata 16 mp, doua paturi 90*190 cm, baie cu cada, televizor.

2. Camera standard plus (camera 2* modernizata): 23 camere, suprafata 16 mp, doua paturi 90*200 cm, baie cu dus, minibar fara produse, televizor.

3. Camera dubla superior: 23 camere, suprafata 16 mp, pat matrimonial 160*200 cm, baie cu dus, minibar fara produse, televizor.

4. Junior suite: 1 camera, suprafata 30 mp, pat matrimonial 160*200 cm, canapea extensibila, baie cu dus, minibar fara produse, televizor, chicineta cu cafetiera.

~
Servicii incluse: - 6 nopti cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina); - consultatie medicala; - tratament balnear 5 zile x 2 proceduri/zi/adult; - suplimentar 1 procedura/zi/adult in sezon (26.06-01.10.2022) sau 2 proceduri/zi/adult in restul perioadelor pe baza prezentarii biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de sanatate activat. Informatii suplimentare: - tratamentul balnear se efectueaza de Luni pana Vineri; - tipurile de tratament/proceduri vor fi stabilite de medicul balneolog la baza consultatiei; - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 6 nopti cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina);
- consultatie medicala;
- tratament balnear 5 zile x 2 proceduri/zi/adult;
- suplimentar 1 procedura/zi/adult in sezon (26.06-01.10.2022) sau 2 proceduri/zi/adult in restul perioadelor pe baza prezentarii biletului de trimitere de la medicul de familie si a cardului de sanatate activat.

Informatii suplimentare:
- tratamentul balnear se efectueaza de Luni pana Vineri;
- tipurile de tratament/proceduri vor fi stabilite de medicul balneolog la baza consultatiei;
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare