Hotel Pam Beach Olimp este amplasat pe faleza, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Facilitati hotel: receptie, seif la receptie, lift, restaurant, sala de conferinte, bar, aer conditionat, terasa cu vedere la mare, piscina, internet wireless gratuit, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camera pentru bagaje, parcare.
Hotelul dispune de 210 camere - 186 camere duble, 12 camere triple si 12 apartamente modernizate.

Facilitati camere: televizor, televiziune prin cablu, minibar, internet wireless, aer conditionat, telefon, uscator de haine, uscator de par, mocheta, baie proprie renovata si dotata cu produse de toaleta.

~
Servicii incluse: - cazare; - acces facil pe plaja; - acces gratuit la piscina hotelului cu sezlonguri si umbrelute; - parcare gratuita cu paza (in limita locurilor disponibile); - program artistic musical diversificat; - internet wireless in tot complexul. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare;
- acces facil pe plaja;
- acces gratuit la piscina hotelului cu sezlonguri si umbrelute;
- parcare gratuita cu paza (in limita locurilor disponibile);
- program artistic musical diversificat;
- internet wireless in tot complexul.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Pam Beach - Oferta Start Summer, Olimp, Romania

Verifica tarife si disponibilitate