Bonanza Park

Palma De Mallorca Spania
Passeig Illetes, 26, 07181 ses Illetes, Illes Balears, Spain
Bonanza Park Charter Avion Timisoara 2022 JoiHotel Website: www.hotelesbonanza.com/bonanza-park/

Hotel Website: www.hotelesbonanza.com/bonanza-park/

Descriere

8000 mp de gradini cu vegetatie tipica te invita la relaxare. Amplasat ideal pentru excursii la Palma si chiar langa terenul de golf al terenului de golf "Bendinat" si Bonanza Playa.


Localizare

Plaja Illetas este la aproximativ 800 m. Direct adiacent este tereLa aproximativ 3 km de Puerto Portals, cu numeroase restaurante, baruri si buticuri. Timp de transfer: aproximativ 40 de minute.


Facilitati hotel

Amplasat in gradini intinse luxuriante si la 800 de metri de plaja Illetes, Hotelul Bonanza Park ofera vedere panoramica la mare precum si 2 piscine in aer liber si unitati de cazare cu balcoane si Wi-Fi gratuit.
Hotelul ofera camere si bungalouri spatioase, cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar.
Bucataria traditionala mediteraneana este oferita la restaurantul tip bufet Ses Forquetese. Exista, de asemenea, un snack bar la piscina si un lounge bar.
Parcarea este oferita la un cost suplimentar, iar centrul orasului Illetes este la 5 minute de mers pe jos de hotel. Clubul de golf Bendinat este la doar 500 de metri. Exista un autobuz direct catre Palma, care opreste in fata hotelului si face legatura cu orasul in 20 de minute.


Website

https://www.hotelesbonanza.com/en/bonanza-parkTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala).

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare