Pensiunea La Bucovineanca - Oferta Paste

Vama Romania
Amplasare: in satul Stramtura, la 60 km de Suceava.

Facilitati pensiune: 40 de locuri in 15 camere single, duble, camere confort (cu canapea extensibila), suite cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, restaurant, bar, terasa, gradina cu foisoare, livada, , piscina, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport (volei, baschet, minifotbal), parcare gratuita supravegheata, asistenta turistica, masa de ping-pong, living cu TV si semineu.

Facilitati camere: TV, telefon, WI-Fi, minibar, baie cu dus sau cada, incalzire centrala.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare; - 22.04.2022: incepand cu ora 14:00 primirea oaspetilor cu afinata si placinte poale-n brau, ora 18:00 cina (antreu rece - platou traditional, urmat de pulpa de pui la grill cu ciulama de hribi si ardei copti, tarta cu visine); - 23.04.2022: mic dejun intre orele 09:00-10:30 (preparate traditionale bucovinene, branzeturi, zacusca, rosii umplute cu vinete, legume, lapte, ceai, unt, dulceturi, cafea), pranz intre orele ora 13:30-15:30 (ciorba de perisoare , friptura de porc la tava cu piure de cartofi gratinati si salata de gogosari, clatite cu dulceata), incepand cu ora 20:00 Masa festiva de Paste "ca in Bucovina" cu preparate traditionale din miel si porc, cighir cu sfecla cu hrean, racitura de cocos, salata boef, friptura de curcan in sos de vin, cu orez salbatic, cozonac cu nuca si mac, tuica, vinul casei; - 24.04.2022: incepand cu ora 10.30 - Masa festiva tihnita din duminica Pastelui (ciocnitul oualelor rosii, degustatul pastii sfintite din noaptea de Inviere, preparate traditionale, caltabos, toba, pastrama, cas, urda, ridichi, legume proaspete, urmate de borsul de miel cu loboda si leustean, friptura de miel la tava cu rulada de spanac, salata verde si traditionala pasca cu branza si stafide, smantana si ciocolata), ora 19:30 - Cina Bucovineana - Petrecere si dans cu taraf din Bucovina, masa festiva cu platou rece cu rulade de casa, branzeturi, salata de cruditati, pastrav la gratar cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi, sarmalute in cuib cu smantana si mamaliga, prajituri de casa; - 25.04.2022: intre orele 10:30-13:00 – Branch (salata de oua cu hatmatuchi, salata din piept de pui cu porumb si castraveciori murati, salata greceasca, salata de peste afumat cu masline si ceapa rosie, ciorbe acrite cu bors de casa, muschi umplut “a la bucovineanca” cu salata de opintici, prajturi asortate), incepind cu ora 15:00 - Plecarea invitatilor. Informatii suplimentare: - meniurile sunt complet eco, toate bucatele fiind naturale si preparate in casa; - bauturile alcoolice autohtone (tuica fiarta, vinul casei-cate o carafa de persoana, afinata), precum si bauturile nealcoolice sunt incluse doar in meniul meselor festive; - taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare;
- 22.04.2022: incepand cu ora 14:00 primirea oaspetilor cu afinata si placinte poale-n brau, ora 18:00 cina (antreu rece - platou traditional, urmat de pulpa de pui la grill cu ciulama de hribi si ardei copti, tarta cu visine);
- 23.04.2022: mic dejun intre orele 09:00-10:30 (preparate traditionale bucovinene, branzeturi, zacusca, rosii umplute cu vinete, legume, lapte, ceai, unt, dulceturi, cafea), pranz intre orele ora 13:30-15:30 (ciorba de perisoare , friptura de porc la tava cu piure de cartofi gratinati si salata de gogosari, clatite cu dulceata), incepand cu ora 20:00 Masa festiva de Paste "ca in Bucovina" cu preparate traditionale din miel si porc, cighir cu sfecla cu hrean, racitura de cocos, salata boef, friptura de curcan in sos de vin, cu orez salbatic, cozonac cu nuca si mac, tuica, vinul casei;
- 24.04.2022: incepand cu ora 10.30 - Masa festiva tihnita din duminica Pastelui (ciocnitul oualelor rosii, degustatul pastii sfintite din noaptea de Inviere, preparate traditionale, caltabos, toba, pastrama, cas, urda, ridichi, legume proaspete, urmate de borsul de miel cu loboda si leustean, friptura de miel la tava cu rulada de spanac, salata verde si traditionala pasca cu branza si stafide, smantana si ciocolata), ora 19:30 - Cina Bucovineana - Petrecere si dans cu taraf din Bucovina, masa festiva cu platou rece cu rulade de casa, branzeturi, salata de cruditati, pastrav la gratar cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi, sarmalute in cuib cu smantana si mamaliga, prajituri de casa;
- 25.04.2022: intre orele 10:30-13:00 – Branch (salata de oua cu hatmatuchi, salata din piept de pui cu porumb si castraveciori murati, salata greceasca, salata de peste afumat cu masline si ceapa rosie, ciorbe acrite cu bors de casa, muschi umplut “a la bucovineanca” cu salata de opintici, prajturi asortate), incepind cu ora 15:00 - Plecarea invitatilor.

Informatii suplimentare:
- meniurile sunt complet eco, toate bucatele fiind naturale si preparate in casa;
- bauturile alcoolice autohtone (tuica fiarta, vinul casei-cate o carafa de persoana, afinata), precum si bauturile nealcoolice sunt incluse doar in meniul meselor festive;
- taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare