Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Spa Weekend Vacanta cu cina de Revelion descarca pdf

Baile Felix, Romania
Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 47 apartamente standard, 9 apartamente speciale), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta include: - cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet); - 1 procedura SPA/adult/sejur in Centrul Nelumbo Med-Spa; - acces gratuit la Aquapark Felixarium: 3 piscine in aer liber, 2 tobogane, teren de spot; - parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit si nelimitat Wi-Fi. Informatii suplimentare: - in seara de 31.12.2020 se va servi o cina speciala in locul cinei standard; - taxa speciala de promovare a turismului NU este inclusa in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu demipensiune (mic dejun bufet + cina bufet);
- 1 procedura SPA/adult/sejur in Centrul Nelumbo Med-Spa;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium: 3 piscine in aer liber, 2 tobogane, teren de spot;
- parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit si nelimitat Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- in serile de 25.12.2020 si 31.12.2020 (pentru sejururile care cuprind aceste nopti) se va servi o cina speciala in locul cinei standard;
- taxa speciala de promovare a turismului NU este inclusa in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare