Croaziera Zoser 5* & Hotel 5*

Hurghada
de la
EUR 1702 00 EUR
2 adulti
Descriere generala

Croaziera Zoser 5* & Hotel 5* (Exclude sightseeing D6)

* Asistența în limba romană se oferă grupurilor de minimum 10 persoane

 

Croazieră Zoser, 8 zile / 7 nopți

1 noapte Hurghada + 3 nopți pe vas + 1 noapte pe tren + 1 noapte Cairo + 1 noapte Hurghada

 

Prețul include

• bilet de avion charter dus – întors.

• 2 nopți cazare la hotel 5* în Hurghada/ El Gouna/ Safaga cu regim de masă all inclusive

• 3 nopți cazare pe vapor de croazieră 5*,  pe ruta Luxor-Aswan, cu regim de masă pensiune completă.

• 1 noapte cazare tren, vagon de dormit, loc în cabină dublă, demipensiune, ruta Aswan – Cairo. Băuturi răcoritoare sau alcoolice contra cost.

          Atenție: În cazul programurilor care conțin transfer cu trenul, menționăm că vagonul de dormit  nu dispune de cabine triple (3 persoane) sau cabine single (1 persoană), astfel cazarea va fi posibilă fie în dublă sau single ( respectiv cabină dublă contra unui supliment).

 

• 1 noapte cazare în Cairo, hotel 4*, demipensiune. Băuturi răcoritoare sau alcoolice contra cost.

• toate transferurile cu autocarul ( A/C) conform itinerarului menționat.

 

 

Prețul nu include

• taxă de viză.

 Aferent regimului de masa demipensiune sau pensiune completă, băuturile răcoritoare sau alcoolice sunt contra cost.

• bacsiș obligatoriu: 30 $/persoană (se achită la fața locului).

• supliment 10 $/persoană în cazul nerealizării numărului minim de persoane obligatoriu pentru grup.

• vizitele la obiectivele turistice parte din itinerariu. Se achită la fața locului, în cazul solicitării, după cum urmează:

      Malul de Vest: Valea Regilor + Templul Hatshepsut + Colosi din Memnon,

      Malul de Est: Templele Karnak + Templul Luxor, Templul Edfu + Templul Komombo, vizitele din   Aswan: Templul Philae.

      Tarif adult: 170 $/persoană și 85,00 $/copil (vârsta cuprinsă 06 - 11.99)

 

      Excursia Cairo, vizitarea Muzeului de Egiptologie, a Piramidelor de la Giza si a Sfinxului, unui atelier de papirus și magazin de bijuterii artizanale + masa de prînz.

      Tarif adult: 60 $/persoană și 30,00 $/copil (vârsta cuprinsă 06 - 11.99)

 

  Intrări opționale la obiectivele turistice (cu aproximație):

• Templul Abu Simble, tarif adult 110 $/persoană și 55,00 $/copil (06 -11.99)

• Nubian Village, tarif adult 40 $/persoană și 20 $/copil ( 06 - 11.99)

• zbor cu balonul, tarif adult 110 $/persoană și 55,00 $/copil ( 06 - 11.99)

• Turul orașului Luxor, trăsură cu cai, tarif adult 20 $/persoană și 10,00 $/copil ( 06 - 11.99)

• Spectacol de sunet și lumini la Piramidele din Giza, tarif adult:  60.00 $/persoană și 10.00 00 $/copil (vârsta cuprinsă 06 - 11.99).

 

 

Ziua 1

Sosire pe aeroportul din Hurghada, transfer la hotel, formalități cazare și cină.

 

Ziua a 2-a

  Mic dejun urmat de formalități check-out și transfer cu autocarul către Luxor, imediat după sosire

opțional se vizitează malul vestic al Nilului: Valea Regilor (complex de morminte subterane, 62 de locatii unde se odihnesc regii si faraonii Egiptului antic – construite in 1570-1070 î.Hr.), Templul lui Hatshepsut (cunoscuta și ca fiind prima regină cu putere absolută din istoria Egiptului - prima femeia care si-a însușit titlul de faraon, alaturi de toate atribuțiunile acestuia). Servirea mesei de prânz urmată de vizitarea opțională a malului vestic al Nilului Templul Karnak (patrimoniu UNESCO din 1979, unul dintre cele mai mari structuri arhitecturale ale lumii antice) şi orașul Luxor ( fostă capitală a Egiptului Antic, Teba, și unul dintre cele mai mari centre urbane și religioase). Îmbarcarea la bordul vasului pentru 3 nopți cazare, cină și navigare către Edfu.

 

Ziua a 3-a

După micul dejun, opțional se vizitează situl arheologic Edfu (cel mai bine conservat templu antic, lăcaș de cult dedicat zeului Horus, construit între anii 237 ÎHr. - 57 Î.HR. în timpul reginei Cleopatra VII.) După masa de prânz se navighează spre Kom Ombo, unde opțional se vizitează templul cu același nume - templu atipic dedicat a două zeități principale: jumătatea nordică dedicată zeului șoim Horus iar partea sudică dedicată lui Sobek, vechiul zeu egiptean al fertilității (deseori reprezentat ca un bărbat cu cap de crocodil). Navigare catre Aswan, cină și cazare pe vas.

 

Ziua a 4-a

După micul dejun, opţional se poate vizita situl arheologic Abu Simbel, situat în  Nubia este format din două temple tăiate direct în piatră,  construite în secolul al XIII-lea î. Hr. la porunca faraonului Ramses al II-lea, cu scopul de a-și intimida rivalii nubieni, precum și pentru a comemora celebra bătălie de la Kadesh (pe teritoriul actual al Siriei). Servirea mesei de prânz la bordul vasului, urmată de timp liber relaxare la piscină sau vizitarea opțională a satului tradițional Nubian Viilage (ce păstrează vii tradițiile și meșteșugurile locale). Cină și cazare pe vas (Aswan).

 

 

Ziua a 5-a

După micul dejun, opţional se poate vizita situl arheologic Templul Philae, dedicat zeiței Isis și soțului acesteia Osiris, construit aproximativ în 360 î.Ch. Reîntoarcere la bordul vasului de croazieră, servirea masei de prânz urmată de debarcare de pe vasul de croazieră. Transfer către gară, pe ruta Aswan - Cairo. Cină și cazare în cabina dublă, la vagon de dormit.

 

Ziua a 6-a

Mic dejun servit în vagon-restaurant. Transfer autocar spre Cairo, unde opțional este posibilă vizitarea  următoarelor obiective: Muzeul de Egiptologie (adăpostește peste 120,000  de piese ale istoriei antice egiptene), Piramidele din GizaSphinxul, un atelier de papirusuri și un magazin de bijuterii artizanale.  Servirea mesei de prânz urmată de transfer și cazare la hotel în Cairo. Seara, opțional participarea la „Spectacolul de sunet și lumini“ de la platoul Giza.

 

Ziua a 7-a

Micul dejun urmat de formalități checkout si transfer cu autocarul către Hurghada. Formalități cazare, timp liber și cină la hotel.

 

Ziua a 8-a

Servire mic-dejun dimineaţa devreme. Transfer la aeroportul din Hurghada pentru zborul retur spre România.

 

NOTA:

• Capacitatea maximă de cazare în cabină este de 2 persoane, nu sunt disponibile cabine pentru 2 adulți + 2 copii.

 • În cazul nerealizării grupului minim sau din alte motive organizatorice de la fața locului, Amara Tour își rezervă dreptul de a face modificări şi abateri de la program cu păstrarea integrală a serviciilor.

          Atenție: În cazul programurilor care conțin transfer cu trenul, menționăm că vagonul de dormit  nu dispune de cabine triple (3 persoane) sau cabine single (1 persoană), astfel cazarea va fi posibilă fie în dublă sau single ( respectiv cabină dublă contra unui supliment).

 

Regimul de masă: în toate cazurile pe vasul de croazieră este pensiune completă: mic dejun + prânz + cină, băuturi răcoritoare sau alcoolice contra cost (prânz // cină). Cazarea la hotelurile din Hurghada, El Gouna sau Safaga, regim de masă All Inclusive.

 

Conditiile de calatorie le gasiti accesand link-ul: https://www.amaratour.ro/RO/conditii-de-calatorie

NOTA:

• Capacitatea maximă de cazare în cabină este de 2 persoane, nu sunt disponibile cabine cazare pentru 2 adulți + 2 copii ( în programul de bază).

 • În cazul nerealizării grupului minim sau din alte motive organizatorice de la fața locului, Amara Tour își rezervă dreptul de a face modificări şi abateri de la program cu păstrarea integrală a serviciilor.

          Atenție: În cazul programurilor care conțin transfer cu trenul, menționăm că vagonul de dormit  nu dispune de cabine triple (3 persoane) sau cabine single (1 persoană), astfel cazarea va fi posibilă fie în dublă sau single ( respectiv cabină dublă contra unui supliment).

 

Regimul de masă:

 pe vasul de croazieră este pensiune completă: mic dejun + prânz + cină, băuturi răcoritoare sau alcoolice contra cost (prânz // cină).

• transport tren Aswan – Cairo, demipensiune mic dejun + cină, băuturi răcoritoare sau alcoolice contra cost.

• Cazarea la hotelurile din Hurghada, El Gouna sau Safaga, regim de masă All Inclusive.

 

Condiții de călătorie Egipthttps://www.amaratour.ro/RO/conditii-de-calatorie

 Detalii transport avion:
  • Cod zbor: H4 1605
  • Plecare: (TSR) 14.10.2023 14:20:00   -   (HRG) 14.10.2023 17:50:00
  • Intoarcere: (HRG) 21.10.2023 09:50:00   -   (TSR) 21.10.2023 13:20:00

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare