Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Revelion - Mic dejun descarca pdf

Poiana Brasov, Romania
de la
EUR 935 80 EUR
Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

Facilitati hotel: patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la patru, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru Spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, doua sali de conferintele, parcare subterana.

Facilitati camere: TV, baie proprie cu cada sau cabina de dus, balcon sau terasa, uscator de par, halate si papuci de baie, zona de relaxare.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun. Informatii suplimentare: - taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun.

Informatii suplimentare:
- taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Camera dubla deluxe (-)
1 x 2 adulti
Masa
mic dejun
Perioada
30.12.2020 - 02.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
935.80EUR
3 nopti
Tip camera
Apartament 2 camere (-)
1 x 2 adulti
Masa
mic dejun
Perioada
30.12.2020 - 02.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 315.97EUR
3 nopti