Ursina Ensana Health Spa Hotel - Oferta Revelion
descarca pdf

Sovata, Romania
de la
EUR 697 72 EUR
~
Oferta include: - 4 nopti cazare; - 1 welcome drink si surpriza in camera; - 4 mic dejunuri in sistem bufet suedez asistat si 2 cine bufet asistat in restaurantul Mentha; - cina de Revelion bufet suedez asistat in 31.12.2020 cu muzica live ambientala, bauturi, open bar cu servire la masa. Cina incepe la ora 18:00 si se termina cu focurile de artificii de la miezul noptii; - cina de Anul Nou bufet suedez asistat in 01.01.2021 pana la ora 23:00 cu muzica ambientala si bauturi; - acces la centrul Spa al complexului in functie de reglementarile actuale ale autoritatilor privind preventia Covid-19 - bazin cu apa sarata, piscina cu apa dulce, baie alternanta Kneipp, sauna finlandeza, camera de relaxare, halate de baie. Important! Utilizarea serviciilor spa si de restaurant, programul de functionare a restaurantelor si regulile de conduita din cadrul acestora vor fi subiectul normelor de prevenire Covid-19, respectiv a obligatiilor legale impuse de catre autoritati actuale in momentul desfasurarii evenimentelor. Restaurantele unde oaspetii vor servi toate mesele vor functiona la 50% din capacitate! Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 4 nopti cazare;
- 1 welcome drink si surpriza in camera;
- 4 mic dejunuri in sistem bufet suedez asistat si 2 cine bufet asistat in restaurantul Mentha;
- cina de Revelion bufet suedez asistat in 31.12.2020 cu muzica live ambientala, bauturi, open bar cu servire la masa. Cina incepe la ora 18:00 si se termina cu focurile de artificii de la miezul noptii;
- cina de Anul Nou bufet suedez asistat in 01.01.2021 pana la ora 23:00 cu muzica ambientala si bauturi;
- acces la centrul Spa al complexului in functie de reglementarile actuale ale autoritatilor privind preventia Covid-19 - bazin cu apa sarata, piscina cu apa dulce, baie alternanta Kneipp, sauna finlandeza, camera de relaxare, halate de baie.

Important! Utilizarea serviciilor spa si de restaurant, programul de functionare a restaurantelor si regulile de conduita din cadrul acestora vor fi subiectul normelor de prevenire Covid-19, respectiv a obligatiilor legale impuse de catre autoritati actuale in momentul desfasurarii evenimentelor. Restaurantele unde oaspetii vor servi toate mesele vor functiona la 50% din capacitate!

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Camera dubla deluxe (-)
1 x 2 adulti
Masa
fara masa
Perioada
30.12.2020 - 03.01.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
697.72EUR
4 nopti