Zboruri din Bacau Plecari din Bacau
Plecare
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Oferte Zboruri Bacau

Rezerva acum bilete avion Bacau la preturi avantajoase! Eurotrip iti pune la dispozitie cele mai atractive oferte de zboruri Bacau si te ajutam sa-ti planifici calatoriile in mod eficient.

Indiferent de tipul deplasarii, fie ea in scop recreativ si de agrement, de business sau profesional, orice calatorie placuta are la baza, negresit, o etapa de planificare bine pusa la punct. Stim ca multi dintre clientii nostri privesc cu o oarecare ingrijorare aceasta etapa, anticipand dificultatea de a gasi cele mai bune oferte sau de a-si rezerva cu usurinta bilete de avion. 

Sistemul de rezervare de pe site-ul Eurotrip vine in intampinarea ta: vei gasi rapid zboruri Bacau disponibile catre destinatia dorita si vei putea rezerva cu maxima eficienta bilete avion Bacau. Tie inspre ce destinatie de vis iti zboara gandurile? 

Zboruri Bacau - Barcelona

Sa ajungi in „orasul lui Gaudi” este visul tau? Cu Eurotrip, iti poti rezerva cu usurinta bilete avion Bacau - Barcelona. Odata bifat acest aspect, te poti concentra pe lista obiectivelor turistice de neratat: Sagrada Familia, Parc de Ciutadella, Palatul Muzicii Catalane, Palatul Guell, La Rambla, portul Vell si renumita Plaja Barceloneta, Casa Batllo (Casa Oaselor) si cate si mai cate! 

Zboruri Bacau - Paris

Cu o reputatie greu de egalat, Parisul se afla, probabil, pe wishlist-ul oricarui calator. Daca acesta este si cazul tau, Eurotrip te ajuta sa descoperi cele mai avantajoase zboruri Bacau - Paris si sa fii cu un pas mai aproape de locuri ce starnesc imaginatia oamenilor de pretutindeni: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru, Palatul si Gradinile Versailles, Champs Elysee etc. 

Zboruri Bacau - Atena

Apreciata ca fiind „leaganul culturii si al civilizatiei”, capitala Greciei atrage turisti din toate colturile lumii! Cu un trecut glorios, Atena si-a pastrat efeverscenta, fiind astazi un oras modern, un magnet pentru pasionatii de istorie, dar si pentru cei care vor sa se recreeze in fascinante incursiuni printre „legendele Olimpului”. Descopera rapid ce zboruri Bacau - Atena sunt disponibile!

Zbor Bacau - Sicilia Catania

Cauti bilete avion Bacau - Sicilia Catania? Eurotrip vine in intampinarea ta! Catania este al doilea oras ca marime din Sicilia, orasul fiind situat la sudul faimosului vulcan Etna. Cu o istorie bogata, Catania isi intampina oaspetii cu prestigioase vestigii istorice si numeroase temple grecesti. Descopera pe Eurotrip ce zboruri Bacau - Catania sunt disponibile!

Zboruri Bacau

Oferte Bilete Avion Bacau

Precum si in alte orase din tara unde, in prezent, functioneaza cu succes aeroporturi internationale, in orasul Bacau aveau loc la inceputul secolului XX primele activitati aviatice. De mai bine de un veac, asadar, Bacaul reprezinta o cale de acces inspre „departari”. Un oras de care se leaga numele unor personalitati indragite, precum George Enescu, George Bacovia, Ion Frunzetti sau Vasile Alecsandri, Bacau reprezinta si acum o punte de legatura spre alte culturi. 

Cu ajutorul motorului de cautare de pe site-ul Eurotrip, vei gasi cele mai avantajoase zboruri Bacau, cu oferte speciale si bilete avion Bacau la preturi extrem de atractive! 

Zboruri Bacau – destinatii internationale. Care este acel colt de lume in care visezi sa ajungi? Pe „batranul continent” sau spre destinatii exotice, mult mai indepartate? Indiferent care ar fi, suntem convinsi ca te putem ajuta sa gasesti cele mai bune oferte si bilete avion Bacau avantajoase! 

Zboruri Bacau – Europa. Barcelona, Atena, Paris sau Catania? Marile capitale europene si orasele pitoresti incarcate de istorie si legende sunt la un zbor distanta! Pe site-ul Eurotrip, iti poti rezerva rapid si eficient bilete avion Bacau. 

Zboruri Bacau – Romania. In ceea ce priveste cursele interne, pasagerii vor gasi zboruri Bacau - Bucuresti directe, dar si curse indirecte inspre alte orase din tara, precum Cluj-Napoca, Timisoara sau Iasi. 

Aeroportul International „George Enescu” Bacau

In toamna anului 1917, pe 23 noiembrie, pe aerodromul din Bacau ateriza un avion ce transporta mesaje si fluturasi despre Marea Unire. Este unul dintre primele evenimente aviatice din Bacau documentate in aceasta perioada de pionierat in domeniul aviatiei. In anul 1946, aeroportul din Bacau era deschis transportului public de pasageri si bunuri, actualul sediu fiind inaugurat in 1971. Printr-un decret prezidential, aeroportul isi primea statutul de aeroport international incepand cu data de 30 decembrie 1975. 

In prezent, Aeroportul International „George Enescu” Bacau deserveste nu doar locuitorii din judetul Bacau, ci si populatia din judetele vecine si din principalele orase din regiune (Galati, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Focsani sau Vaslui). Sute de mii de pasageri beneficiaza anual de cursele interne si internationale. 

Eurotrip iti pune la dispozitie in timp real informatii pretioase despre acele zboruri Bacau care sunt disponibile in momentul cautarii, precum si posibilitatea rezervarii de bilete avion Bacau intr-o maniera eficienta si sigura!